Video: Sille tog sølv

I næste uge er der træningskamp mod Viborg, og om tre uger begynder turneringen for U18 DM-pigerne. De tog sølv på hjemmebane

5. august 2019, 11.47

Sille Mølleskov begyndte på U18-holdet i vinters, så det er hendes første cup med det hold, men hun har været til Vildbjerg Cup mange gange. Foto: Henrik Lind Jørgensen

VILDBJERG Fodboldspillet rakte til en sølvmedalje, men fællesskabet var guld værd. Sådan har årets Vildbjerg Cup været for 15-årige Sille Mølleskov fra Brande, som spiller på Vildbjergs U18 DM-hold.

Mange nye spillere er kommet i truppen i år, så det har også handlet om at få skabt noget fællesskab, inden turneringen snart går i gang.

- Jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke vandt finalen over FC Thy. Især efter at vi spillede en virkelig god semifinale mod FC Nordsjælland, siger Sille Mølleskov.

Pokalen, som pigerne fik med fra den 41. udgave af Vildbjerg Cup, skal enten op at stå i klubhuset, eller den skal på turne hos spillerne. Sille Mølleskov pakker den dog ikke ned sammen med alt det andet, hun skal have styr på de kommende dage.

I lighed med flere af sine klubkammerater begynder hun på efterskolen ISI i Ikast på søndag.