En tak fra en vildbjergenser

Svend Aage Madsen vil gerne rose vejarbejderne, der arbejder med Pugdalvej

13. december 2019, 09.12

Siden foråret har entreprenørfirmaet Sejer Pedersen været i gang med at lave forlængelsen af Pugdalvej til Røddingvej. Den snarlige afslutning på arbejdet har givet vildbjergenseren Svend Aage Madsen, der har fulgt arbejdet, anledning til at give et skulderklap til par af personerne bag jobbet. Foto: Privatfoto

VILDBJERG Det fleste brogere klapper i hænderne, når store anlægsprojekter når i mål og de slipper for at se og høre på store entreprenørmaskiner lige udenfor døren. Men for Svend Aage Madsen fra Vildbjerg er det med blandede følelser at forlængelsen af Pugdalvej til Røddingvej lakker mod enden. Han har kun ros til medarbejderne fra det lokale entreprenørfirma Sejer Pedersen, der har stået for arbejdet.

- Jeg tror, jeg vil komme til at savne dem, lyder det fra Svend Aage Madsen i mail til avisen.

- Ud over at de er dygtige folk, så er de også meget venlige og imødekommende, når man stiller dem nogle spørgsmål vedrørende projektet, fortsætter han.

Særlige roser sender han til maskinføreren Johannes Kristensen. Som han hellere kalder gravemester med tryk på »mester«.

- Han er en sand ekvilibrist med sin maskine, idet han håndterer den, som en anden virtuos i Det kgl. Kapel behandler sin violin, fortæller Svend Aage Madsen.

Ligeledes skal manden i dybet, Karsten Jensen, have anerkendelse for sit arbejde med at klargøre de store rør på næsten otte ton til samling.

- Det kan ved selvsyn være noget af en besværlig proces. Han færdes i en 4-5 mesters dybde i smadder til langt op på støvlerne - undertiden over – med risiko for at blive ramt af gravemaskinens skovl, selvom Johannes fra sin plads i førersædet er meget opmærksom på, hvor kollegaen befinder sig, afslutter den taknemmelige vildbjergenser.