Børnehave får kæmpedrage

Præcis ét år efter rejsegildet var der officiel indvielse af Bordings nybyggede børnehave og vuggestue

8. juni 2019, 14.02

Fredag var der officiel indvielse af den kombinerede børnehave og vuggestue »Bording Børneby«. I den anledning blev et kommende kunstværk præsenteret. Dog kun i modelform, da den ægte vare bliver næsten 10 gange så stor. Værket skabes i træ og består af en stor og en lille drage. Begge drager er designet til, at børnene kan lege på dem. Modellen af den store drage vises her af Anne Hansen fra forældrebestyrelsen, institutionsleder Stig Skovbo, dagtilbudschef Merete Villsen og Jimmy Utoft, der er pedel på Bording Skole. Foto: Henrik Ole Jensen

Bording Ungerne var travlt optagede på den store legeplads eller ved at stege skumfiduser i bålhytten, så mange af dem bemærkede slet ikke det store rykind af voksne, der fredag eftermiddag ankom til Bordings nye børnehave.

Det var tid til den officielle indvielse.

Børnehaven har godt nok været i drift i næsten to måneder og vuggestuen lidt kortere tid, men ved at foretage indvielsen 7. juni, ramte man en speciel dato: Nemlig étårsdagen for rejsegildet.

Institutionsleder Stig Skovbo bød velkommen til gæsterne, der bestod af blandt andre pædagoger, håndværkere, arkitekter, forældrebestyrelse, kommunale medarbejdere og politikere.

Den nybyggede institution på Bodholtvej har plads til 120 børnehavebørn og erstatter de gamle afdelinger i Højgade, Borgergade og Sportsvej.

Samtidig er Bording Børneby også indrettet med pladser til 20 vuggestuebørn.

Kunst man må hoppe på...