Tak for denne gang

Udgivet:16. februar 2023, 11.04

Læsetid:1 minut

Kurt H. Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

Af Kurt H. Jørgensen. Ved Volden 5 Herning

7 måneder siden

REPRÆSENTANTSKABSVALG Jeg forsøgte at argumentere for vigtigheden af, at Herning-området også fremover skulle være repræsenteret i ledelsen af Tryghedsgruppen og dermed hos storaktionæren i forsikringsselskabet Tryg samt i Trygfonden.

Men det synspunkt abonnerede ikke tilstrækkeligt mange på.

Et halvt hundrede kandidater kæmpede om 16 pladser i Tryghedsgruppens repræsentantskab, og der var desværre ikke plads til mig i denne omgang.

Så nu kan vi konstatere, at langt hovedparten af de valgte kommer fra E45-bæltet fra Horsens til Randers med kraftigt aftryk af Aarhus. I skrivende stund gør det mig lidt trist, at Ikast-Brande og Herning kommuner dermed er slettet af holdet. Tilsvarende er mine gode kolleger i Holstebro og Skive ikke genvalgt.

Kun tiden vil vise, om det er af betydning. Men foreløbig vil jeg gerne sige stor tak til dem, som har bakket mig op undervejs og har anbefalet mig. Jeg har haft 10 gode år med arbejdet og mener, at jeg kan dokumentere fine aftryk.

Også til gavn for vores område.

Det repræsentative demokratis vilkår er, at holdet sættes af dem, som møder op ved stemmeurnerne. For de gamle, som faldt, er der ny overalt. Tak for denne gang.