Natur, skønhed og pleje

23. september 2021, 12.22

Foto: Adobe Stock Photo

BORGERLIGT Til Erling Askjær Jørgensen. Hvad angår Jordbærmarken ser det ikke pænt ud lige nu, men når alt byggeriet er færdigt, bliver området pænt, og om fem år vil man sige, at sådan har det altid været. Svanerne har altid haft det svært i søen. Der er mange, der har luftet deres hunde ved søen, hvilket er meget naturligt, og så er der ræven, som du jo fodrer. Den har jo også været med til at holde svanerne og andre fugle væk.

Når området er færdigt, vil dyrene komme igen, og området vil forhåbentligt blive et kønt sted, hvis ikke der bliver smidt alt for meget affald på støjvolden. Om det er kedeligt byggeri kan diskuteres. Jeg kan godt lide, at det er ens. Ellers kan det efter min mening godt komme til at ligne noget cirkus-agtigt noget.

Nu er der snart kommunevalg. Der kan jeg læse, at du hører til de borgerlige. Så er der en ting, jeg ikke forstår. Hvordan du kan kræve ind, som du gør. Blå blok, som du jo hører til, går ind for skattelettelser, og det hænger ikke sammen med at kræve ind til nye plejehjem og mere plejepersonale, for når der ikke kommer penge i kassen, kan du jo ikke bruge dem. Det er jo sådan, når krybben er tom, så bides hestene.

Hr. Jørgensen, vi havde engang en statsminister fra blå blok. Du ved nok, hvem han var.

Han nedlagde skattevæsnet, åbnede kassen, så alle bare kunne tage. Så vidt mig bekendt har det kostet samfundet minimum 15 milliarder.

De penge kunne jo godt have været brugt til nye plejehjem, men det må vi nok kigge langt efter.

Hr. Jørgensen, du må nøjes. Jeg hører også nogle, der er meget glade, for den pleje, de får.

Der er altid nogen, der mener noget andet.

Indlæser debat...