Klubløs Winston Reid stopper på New Zealands landshold

Den tidligere FCM-forsvarer Winston Reid spiller søndag sin sidste landskamp for New Zealand, meddeler han

Udgivet:19. september 2022, 08.50

Læsetid:1 minut

Winston Reid (th.) spillede på flere danske ungdomslandshold, men på seniorniveau er det New Zealands landshold, der har haft glæde af hans evner. Foto: Shinji Akagi/Ritzau Scanpix

FODBOLD Forsvarsspilleren Winston Reid slog igennem hos FC Midtjylland mellem 2005 og 2010, inden han drog videre til en flot karriere hos Premier League-klubben West Ham.

Reid spillede på diverse danske ungdomslandshold, men valgte fødelandet New Zealand på seniorniveau. Her har han i flere år været landsholdsanfører, men nu er det slut.

Forud for testkampen mod Australien på søndag meddeler 34-årige Reid ifølge Reuters, at kampen bliver hans sidste for landsholdet.

Han fik sin landsholdsdebut i 2010 og var kort efter en del af holdet til VM samme år. Her scorede Reid i gruppekampen mod Slovakiet. Det var hans første og hidtil eneste mål for New Zealand.

- VM-slutrunden var noget helt særligt, fordi jeg var meget ung, og jeg både spillede og scorede, lyder det fra den tidligere FCM-stopper.

Siden er det blevet til 32 kampe for nationalmandskabet.

Reid nåede 92 kampe for FCM, før West Ham slog kløerne i ham på bagkant af VM i 2010.

Det blev til 222 kampe for West Ham frem til 2021.

I slutningen af West Ham-tiden var han også udlejet til Sporting Kansas City samt Brentford, med hvem han var med til at rykke op i Premier League.

Ud over lejeopholdene blev det ikke til meget spilletid i de sidste år i West Ham. I september 2021 fik Reid ophævet sin kontrakt med klubben. Siden har han været klubløs.

/ritzau/

Indlæser debat

Mest læste

Fodbold

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere