Bank ny mand i avisbestyrelse

1. juli 2020, 08.24

Tidligere præst i Sunds og udviklingschef hos Mediehuset Herning Folkeblad, Thomas Bank Møller, er valgt ind i Kristeligt Dagblads bestyrelse. Foto: Flemming Hansen

BESTYRELSESPOST Thomas Bank Møller fra Tjørring har netop sat sig til rette som nyt medlem af Kristeligt Dagblads bestyrelse.

På en måde kan man sige, at den 45-årige teolog med tillægsuddannelse inden for journalistikken vender hjem til dagbladet. Han har nemlig tidligere været ansat der af et par omgange - først som journalistisk praktikant og siden som internetchef 2006-2012.

Herefter valgte Thomas Bank Møller at vende tilbage til den teologiske del af sin uddannelse og var gennem to år sognepræst i Sunds, før han igen krydsede tilbage til medieverdenen og et job som udviklingschef på Mediehuset Herning Folkeblad.

Siden 2018 har Thomas Bank Møller været kommunikationschef i Krifa - så endnu en gang er han jobmæssigt landet i den treenighed af spor, der optager ham - teologi, formidling og it-udvikling.

Opgaven som bestyrelsesmedlem i Kristeligt Dagblad kommenterer han selv til avisen blandt andet ved at sige:

- Jeg kan godt lide, at medier holder én tæt på, hvordan verden er og udvikler sig. Aviser er med til at gøre os til demokratiske væsner. Det er en samfundsopgave, der gælder både for lokalaviser og landsdækkende dagblade.

Kristeligt Dagblads bestyrelse fik også ved sin generalforsamling ny formand - Mogens Madsen, der blandt andet også er formand for Diakonissestiftelsen i København. Mogens Madsen afløser Ivar Brændgaard på formandsposten. Brændgaard, der faldt for aldersgrænsen, har tidligere været direktør for TV MidtVest med base i Holstebro. -SEJER