Sosu-sejr ved regionsmesterskab

To elever fra social- og sundhedsskolen i Herning/Holstebro kan bryste sig af at være de dygtigste i regionen

Udgivet:10. oktober 2022, 12.20

Læsetid:2 minutter

Signe Gundlach Nielsen og Rebecca Jasmin Berthel fra Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland vandt regionsmesterskabet i SOSU Skills 2022 for Region Midtjylland. Konkurrencen blev holdt i Fredericia torsdag 6. oktober. Foto: Privatfoto

Hans Henrik Lærke
Journalist

12 måneder siden

VINDER Signe Gundlach Nielsen og Rebecca Jasmin Berthel fra Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland her netop vundet regionsmesterskabet i Sosu Skills 2022 for Region Midtjylland.

- Det er virkelig fedt. Alt det hårde arbejde, alt vores træning, alt det, vi har kæmpet for. Nu har vi ligesom fået en ende på det. Det bekræfter mig virkelig meget i mit fag og troen på, at jeg godt kan. Det kunne jeg godt være i tvivl om inden, afslører Rebecca Jasmin Berthel.

Den anden vinder, Signe Gundlach Nielsen, har ganske solid erfaring med Sosu Skills. Hun nåede hele vejen til andenpladen ved DM i Skills 2022, men det gør ikke glæden ved endnu et regionsmesterskab mindre.

- Jeg synes, det er fedt at tage den én gang til, for det viser bare, at det ikke er en éngangsting at være god. Og alle de nerver, der har været og alt det hårde arbejde, vi har lagt i det endnu engang, det har været det hele værd. Og nu skal vi lære endnu mere, og det er bare det fedeste. Jeg elsker det, siger hun.

En tur til DM

Sejren ved regionsmesterskabet udløser automatisk en plads ved det efterfølgende DM i Skills for erhvervsskoleelever. Det betyder, at Signe Gundlach Nielsen og Rebecca Jasmin Berthel - ansat i henholdsvis Ringkøbing-Skjern Kommune og Herning Kommune - skal repræsentere Region Midtjylland ved DM i Skills, som afholdes i Fredericia 2. til 4. februar 2023.

Regionsmesterskabet blev afholdt i Fredericia torsdag 6. oktober og bød på dyst mellem social- og sundhedsassistentelever fra Sosu Østjylland, Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og Sosu Midt - og Vestjylland.

Det er syvende gang i træk, at elever fra social- og sundhedsskolen i Herning/Holstebro kan bryste sig af at være de dygtigste i regionen.