Venstrefløjen har taget magten i uddannelsessystemet

Udgivet:11. februar 2020, 11.13

Læsetid:2 minutter

Henrik Finn Edtwodth Andersen. Foto: Privatfoto

Af Henrik Finn Edtwodth Andersen. Strynøvej 11 Hammerum, medlem af Nye Borgerlige

CENSUR Så sker der igen. En leder af et offentligt uddannelsessted er ude at true både ytringsfrihed, grundlov og demokrati.

En elev har været så fræk at beskrive sandheden om det danske uddannelsessystem. At man for skattekroner går efter laveste fællesnævner og ikke må fortælle sandheden. Eleven er blevet truet med sanktioner, fordi hun har brugt sin grundlovssikrede ret til at ytre sig. Hun har brugt sin grundlovssikrede ret til at kritisere den uddannelse, hun går på. Ja hele det danske uddannelsessystem. At hun er medlem af Liberal Alliance Ungdom gør næppe hendes sag bedre.

For så snart centrum-venstre mangler argumenter mod politiske modstandere, så bruger de alle former for censur. Om det er på de sociale medier, i aviser eller i folketinget. Jeg er for eksempel selv blevet udelukket/censureret fra Facebook, fordi jeg valgte at tage en kamp mod centrum-venstre og deres evige brug af racist-kortet. Har man sat sin fod hos en offentlige uddannelseinstitution, er man ikke i tvivl om den indoktrinering, der finder sted.

Den socialistiske økonomiske politik og de naive åbne grænsers politik hyldes og udråbes som sandheden. Rundkredspædagogikken er den rettesnor, man går efter. En elev må ikke stræbe, må ikke ønske sig mere, må ikke have en anden politisk holdning. Det er jo imod den socialistiske tankegang. Der er en grund til, at de unge mennesker går ned med flaget, når de forlader den beskyttede tilværelse på deres uddannelse.

For når de kommer ud i virkeligheden, ser de jo, at den socialistiske indoktrinering ikke hænger sammen med hverken fakta eller det virkelig liv. At rektoren på Lyngby Gymnasium stadig har sit job, selv om hun overtræder vores grundlov, siger alt om det mørke hul, Danmark er på vej ned i. Det er måske en enkelt lille sag. Men den viser, at vores ytringsfrihed, grundlov og ikke mindst demokrati er under pres.

De politisk korrekte og diverse ideologier forsøger i disse år at kvæle alle former for debat. Forsøger sig med politisk korrekt censur. Det er en fare, vi skal bekæmpe. Kampen starter nu.