FCM har solgt Jesper Hansen: Skifter til Superliga-konkurrenter

FC Midtjylland sælger Jesper Hansen til AGF

17. juni 2021, 10.59

Jesper Hansen måtte i foråret se sig fortrængt fra FCM-buret af Jonas Lössl, og nu skifter Hansen til AGF. Foto: Flemming Hansen

FODBOLD 36-årige Jesper Hansen forlader FC Midtjylland og tørner fremover ud for AGF. De to klubber oplyser torsdag formiddag, at man er blevet enige om en transfer, der sender Hansen mod øst.

- Vi har fundet en rigtig god løsning for alle parter, og vi er glade for, at Jesper har fået en god aftale med AGF. Jesper har gennem sine fire år i Midtjylland været en yderst vellidt og meget respekteret person, som vi har været utroligt glade for i hele forløbet, siger sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.

I vinter hentede FCM Jonas Lössl hjem fra Premier League-klubben Everton, og der gik ikke lang tid, inden han tog over som førstemålmand og skubbede Jesper Hansen ud på bænken.

- Jespers gode præstationer på banen har i den grad bidraget til de tre titler, vi har vundet i hans tid i klubben, og han har været en stærk personlighed i truppen. Der skal lyde en kæmpe tak for hans indsats i FCM, og vi ønsker ham og hans familie al muligt held og lykke i fremtiden, lyder det fra Svend Graversen.

Jesper Hansen lagde ikke skjul på, at han var ked af at blive gjort til reserve, da Lössl vendte tilbage.

- Det har de været de bedste fire år i min karriere med top to-placeringer i alle sæsoner, tre titler og en stor oplevelse i Champions League. Alt i alt en fantastisk rejse. Den stoppede brat, men når man kigger væk fra det, vil jeg tænke tilbage på en helt igennem fantastisk tid i Midtjylland, siger Jesper Hansen i pressemeddelelsen.

- Der er så mange gode mennesker i staben, og jeg har haft en masse fantastiske holdkammerater. Jeg er meget taknemmelig for de oplevelser og de relationer, jeg har fået i klubben, og det vil jeg aldrig glemme. Jeg kom til Midtjylland på et godt tidspunkt i min karriere og tog hurtigt et skridt op. Det har været fedt at spille på et tophold, hvor jeg også har haft gode holdkammerater, som har hjulpet mig til at levere på et højt niveau, fastslår Jesper Hansen.

Jesper Hansen tiltræder på en to-årig kontrakt i AGF og har første træningsdag i dag. Han fuldender en målmandsgruppe, der også består af William Eskelinen og Daniel Gadegård.

Jesper Hansen

Født 31. marts 1985 i Slangerup (36 år)

Bor i Silkeborg med sin hustru Anette og deres to sønner, Mikkel og Frederik

Ungdomsklubber: Ølstykke og Farum Boldklub

Seniorkarriere: FC Nordsjælland (2003-2013), Ølstykke FC (leje, 2005), Évian, Frankrig (2013-2015), Bastia, Frankrig (2015-2016), Lyngby Boldklub (2016-2017), FC Midtjylland (2017-), AGF (2021-)

Udvalgte meritter:

Dansk mester med FC Midtjylland 2017/18 og 2019/20

Dansk mester med Nordsjælland 2011/12

Dansk pokalvinder med FC Midtjylland 2018/19

Dansk pokalvinder med FC Nordsjælland 2009/10 og 2010/11

Vinder af »Det Gyldne Bur« i 2012 og 2019

4 ligalandskampe for Danmark

18 ungdomslandskampe for Danmark

Indlæser debat...