Køb og betal et abonnement på Herning Folkeblad - nu!

25. marts 2020, 11.36

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

OPLYSNING 21. marts bragte Herning Folkeblad på side 28 en velanbragt udmelding og redegørelse skrevet af Folkebladets chefredaktør.

Det blev oplyst, at nogle kritiserer Folkebladet for ikke at levere avisen og dens indhold gratis til alle, der gerne vil nasse og have noget gratis.

Bliver det næste, at man også vil have supermarkerne til at levere mælk og fløde helt gratis. Der er vel ingen, der tror, at det er gratis at producere aviser, få dem trykt og omdelt, eller hvad? Ja tænk sig, avisbudene vil godt have løn for at omdele aviserne!

Ikke bare nu under corona-krisen, men konstant bør man læse Herning Folkeblad - alle hverdage - og selvfølgelig betale for Folkebadet.

Hvorfor læse Herning Folkeblad? Fordi det er stedet, hvor man kan være orienteret om, hvor godt de forvalter deres mandat, de folk man har valgt ind i byrådet. Og en god sund demokratisk debat om, hvad byrådet bedriver, det er vejen til, at byrådet bliver rost, når de gør noget godt, og får det at vide, når der disponeres uhensigtsmæssigt.

Og husk, hvis der et læserbrev, du ikke synes om, så er det frivilligt, om du vil læse det, eller selv skrive et læserbrev med dine modargumenter.

Det er usolidarisk og udemokratisk, når man ikke vil bidrage til den lokale demokratiske debat.

Det er godt for Herning og Ikast-Brande Kommuner, at vi har »vor egen avis«, og trist hvis dette ikke kan fortsætte. Så derfor, hold op med at »nasse« jer der ikke betaler abonnement på Herning Folkeblad.

Køb abonnement nu - for resten af året 2020. Hvis du køber abonnement for et år, koster det under en tier, at få avisen frit leveret i din postkasse hver dag og få opdatering pr e-mail flere gange i døgnet.

Ring på telefon 96 26 37 70 og bestil dit årsabonnement og skift dermed over til holdet, der ikke »nasser«.

Det vil være en katastrofe, hvis vi pludselig ikke længere har vor lokale avis, som er det nødvendige åndehul for den frie lokale demokratiske debat.

Læs også
Kære læser - tak for din opbakning