Et hovedstød til 30.000 kroner: Oddset-spiller fra Karup får pengene 100 gange igen efter vild kupon

En person fra Karup havde sat penge på, at Thomas Delaney ville score på hovedstød i løbet af kampens første kvarter, da Danmark mødte Tjekkiet

Udgivet:05. juli 2021, 12.12

Læsetid:1 minut

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FODBOLD Da Thomas Delaney i kampens femte minut headede Danmark foran 1-0 i kvartfinale-kampen mod Tjekkiet, blev der i den grad jublet på både stadion i Baku og rundt omkring i det danske land.

Men i Karup er der én person, som nok har jublet lidt mere end de fleste andre danskere.

Vedkommende blev nemlig 30.000 kroner rigere, da lige netop Thomas Delaney og hans hoved var afsender på den bold, som strøg forbi Tjekkiets chanceløse keeper i kampens indledning.

Oddset-spilleren fra Karup havde nemlig spillet 300 kroner på, at den hovedstødsstærke midtbanespiller ville score med hovedet i løbet af kampens første kvarter. Det spil lå til odds 100 - det vil sige, at det gav pengene 100 gange igen.

10,6 millioner kroner udbetalt

En anden Oddset-spiller fra Østerbro i København havde sat 100 kroner på samme væddemål og vandt dermed 10.000 kroner, mens en spiller fra Vissenbjerg på Fyn satte 300 kroner på Delaneys mål kombineret med en dansk 2-1-sejr.

De var ikke de eneste, som vandt penge i lørdags, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Rigtig mange havde satset på en dansk sejr og forudset en engelsk sejr over Ukraine.

Faktisk så mange at Danske Spil efter lørdagens EM-kvartfinaler måtte udbetale 10,6 millioner kroner.

Det er næsten oppe på samme niveau som efter den danske sejr over Rusland i gruppespillet. Den dag havde mange kombineret en sejr til Danmark med en belgisk sejr over Finland, hvilket var med til at udløse en samlet Oddset-gevinst på 11 millioner kroner.

Det var den mest indbringende dag for Oddset-spillerne i fire år.

Læs også
Tre ting vi lærte af EM-sejren: Stærk karakter og et strejf af FCM i flot dansk sejr
Abonnement