Golfkvinder tabte tæt oprykningsmatch

13. september 2021, 12.57

Sådan så bruttotruppen ud til lørdagens match: Fra venstre er det Lone Hansen, Helle Bjerre, Janni Jepsen, Sofie Ladekjær, Lilian Andersen, Lise Brodersen, Laura Boe-Hansen, Sofie Møller og Conny Tang. Foto: Privatfoto

VILDBJERG Oprykningsmatchen blev endestationen for Trehøje Golfklubs kvinder i denne omgang. Kvinderne har de seneste år vundet alt på deres vej, så de er gået fra 3. division i 2019 til 2. division i 2020, og nu i år var det så pulje vest 2 i 1. division, de gik hen og vandt.

Derfor spillede de i weekenden oprykningsmatch mod Odense om at komme op i elitedivisionen. Matchen blev afviklet i Hvide Klit ved Skagen, og efter formiddagens første to »foursomes« - runder, hvor der spilles to og to - havde klubberne vundet en enkelt runde hver. Derfor var stillingen helt lige med to point til hver.

De sidste runder blev spillet om eftermiddagen, og her løb Odense-kvinderne - som tidligere har været oppe i elitedivisionen - med tre ud af fire sejre i nogle tætte runder.

Golfmatches spilles videre, til det er matematisk umuligt for den spiller, som er bagud, at hente den førende spiller. To af de tabte singler blev således først afgjort på hul 16 og 17, så den lokale golfklub var med i den tætte runde.

Nederlaget betyder, at de lokale golfkvinder endnu en gang befinder sig i 1. division i den kommende sæson.

Indlæser debat...