Ingen IS-krigeres familie til Danmark

7. april 2021, 13.37

Knud Nielsen. Foto: PR-foto

TERROR Som soldat i over 40 år har jeg loyalt efterkommet ordre og deltaget i såvel indenlandske som udenlandske opgaver og missioner.

Det at beskytte Danmark og dermed danskerne har været min gerning i livet, og i det forløb er snesevis af mine kollegaer blevet dræbt og såret netop for at beskytte vores land og danske interesser.

Danske soldater har rejst jorden rundt for at bekæmpe terror og fanatisme og dermed holde den fra dansk jord - som adskillige regeringer har bedt os om.

Men nu tøver regeringen og vil lade børn af IS-krigere komme til Danmark, og regeringens støttepartier vil ydermere tage mødre og dermed også andre IS-krigere og deres sympatisører med til Danmark.

Begrundelsen er, at det er Danmark og danskernes problem, at disse mennesker er endt i lejre i Mellemøsten.

Nej. Det korrekte svar er, at det er de danske IS-krigere og deres hustruer, som har vendt Danmark ryggen. Børnene er forældrenes ansvar, ikke hr. og fru Danmarks opgave. Vist har jeg forståelse for, at de gerne vil væk fra de vilkår, som de er havnet i, men de er helt og holdent selvforskyldt i deres situation, og det er helt igennem deres eget ansvar.

Ved at få disse mennesker tilbage inviterer vi så at sige fjenden ind i Danmark.

Tak for, jeg ikke er tjenestegørende mere. At skulle sætte mit liv på spil for Danmark er én ting, men når regeringen og dets støttepartier insisterer på, at man inviterer fjenden ind i eget land og betaler for deres rejse og ophold, føles såvel de såredes som de døde soldaters liv spildt.

Jeg har utallige gange stået i Hærens Operative Kommando om morgenen og holdt et minuts stilhed for en af vores soldater, som var faldet i kamp. Så bare tanken om at vide, at personer, som har medvirket til eller har haft hensigt om at medvirke til terror i Danmark, skal lukkes ind i Danmark, løber mig koldt ned af ryggen.

Og de politikere, som støtter en så skændig handling, har jeg kun foragt overfor. Det er total mangel på respekt for de ofre, mange har ydet for Danmark

Vi skal tværtimod øge danskernes tryghed, vi skal imødegå truslen fra terrorister og islamister ved at stoppe eller mindske asylbehandling i Danmark. Vi skal gennemføre en total udelukkelse af mennesker, som har vendt Danmark ryggen. Og til det skal vi igen have grænsekontrol, så vi selv bestemmer, hvem vi lukker ind i vores land.

Danmark bør ligeledes afslutte sine engagementer i krige i Mellemøsten, Asien og Nordafrika, som i bund og grund er interne muslimske opgør og ikke berører danske interesser mere end perifert. Vi skal starte med igen at passe på kongeriget Danmark, dets grænser og befolkning.

Indlæser debat...