Frisk luft mellem påskefrokosterne: Vandreture ind i foråret med fodslaw i Brande

7. april står den på »Aftentur i Brande«, og dagen efter byder Ikast-Brande Fodslaw på »Forårstur ved Brande«

Udgivet:28. marts 2023, 11.10

Læsetid:2 minutter

Langfredag og påskelørdag inviterer Ikast-Brande Fodslaw på vandreture ved Brande. Foto: Privatfoto

2 måneder siden

IKAST-BRANDE - Det er tid til at få luftet »fusserne«, og vandreforeningen Ikast-Brande Fodslaw glæder sig til at tage imod deltagere. Det kan også være til en god tid ind imellem påskefrokosterne og indkøb at koble lidt af i naturen. Giv dig selv kvalitetstid blandt andre ligesindede.

Sådan lyder det fra Ikast-Brande Fodslaw i en pressemeddelelse.

Langfredag om eftermiddagen lægger foreningen ud med en såkaldt »aftentur«, og dagen efter står den på en dagstur.

Alle kan være med

Ikast-Brande Fodslaw skriver i pressemeddelelsen:

- Som sædvanlig ved disse arrangementer kan man deltage som medlem og som ikke medlem af foreningen. Man må gå eller løbe - det blander foreningen sig ikke i. Man behøver heller ikke at tilmelde sig, hvis man har lyst til en tur - det er bare på med traveskoene eller løbeskoene - sæt kursen mod Dalgasskolen i Brande enten fredag sidst på eftermiddagen eller lørdag morgen eller formiddag. Alle turene, både fredag og lørdag, er afmærket med Fodslaw- pile og -bånd.

Efterfølgende påskefrokost

Begge dage går starten som nævnt fra Dalgasskolen, og startgebyret er afhængig af, om man ønsker at få af en erindring efter turen.

Erindringen er et diplom med et motiv ude fra turen.

»Aftentur« har distancer på 5 og 10 kilomer. Begge ruter vil ligge nord for byen.

På 10-kilometerruten vil en lille rasteplads være opsat, hvor man kan købe drikkevarer.

- Om aftenen er der påskefrokost a la Ikast-Brande Fodslaw for de tilmeldte. Herefter er der kaffe, the og kage, skriver foreningen.

Samme intention

Foreningens opfordring er i øvrigt ganske klar: »Kom ud og se foråret.«

- I 2022 deltog i alt 146 - hvilket var et fald i forhold til i 2019, hvor der i alt deltog 183. De mellemliggende år havde covid-19 umuliggjort et arrangement. Tallet var faldende, men covid-19 havde nok gjort, at mulige deltagere stadig var lidt skeptiske ved at deltage i sådan et arrangement, skriver Ikast-Brande Fodslaw og tilføjer:

- I foreningen synes vi selv, at vi har et tilbud, som kan matche andre udendørs aktiviteter, da alle kan være med og deltage i et socialt arrangement hvor man har samme intention med naturen og dens oplevelser.

Indlæser debat