Video med rørende farvelfejring: Sundhedsplejersker sagde farvel med surprisefællessang

Hvad gør man lige, når to mangeårige kollegaer går på pension uden mulighed for at sige farvel på grund af corona-restriktioner? Hos sundhedsplejen i Herning samlede alle kollegaer sig i rådhusets vinduer og sang ...

1. april 2020, 06.43

Med god afstand - kun en enkelt i hvert vindue fordelt over tre etager - sang de ansatte i Sundhedsplejen i Herning Kommune farvel til kollegaerne Birthe Thorup (der her vinker op) og Lisbeth Ellerbæk, der begge i går havde sidste arbejdsdag. Foto: Flemming Hansen

PENSION Både sundhedsplejerske Lisbeth Ellerbæk og assistent Birthe Thorup havde for længe siden valgt, at tirsdag 31. marts skulle være deres sidste arbejdsdag.

De havde også glædet sig til traditionel farvelfejring med kollegaerne, men på grund af de restriktioner og krav om at passe på os selv og hinanden ved at holde afstand, der er blevet en del af hverdagen under den verdensomspændende corona-pandemi, kunne der ikke blive tale om at samles.

Men da de to kommende pensionister tirsdag ankom til rådhuset for at aflevere deres arbejdsudstyr, havde kollegaerne i stor hemmelighed forberedt en overraskelse.

Se videoen her og læs hele historien senere i dag - både i den trykte avis og online.