JazzCafé Engesvang klar til en ny sæson

Der lægges ud med Hot & Sweet Jazz Band torsdag 2. september

Udgivet:14. august 2021, 09.19

Læsetid:1 minut

Husorkesteren Hot & Sweet Jazz Band indleder meget passende den ny sæson. Foto: PR-foto

ENGESVANG Sidste sæson af JazzCafé Engesvang var hårdt ramt af coronaen, og kun ganske få koncerter blev gennemført. Nu håber JazzCafé-folkene på, at det bliver bedre i den kommende sæson.

Der lægges ud torsdag 2. september i Den gamle Biograf i Engesvang med sæsonens første koncert.

Det er som sædvanlig JazzCafeens husorkester, Hot & Sweet Jazz Band, der spiller.

Bandet tager sig i øvrigt også af julejazzen i december og sommerjazzen til juni næste år, fremgår det af en pressemeddelelse.

Alt andet end kedeligt

Ud over husorkesteret er der mange spændende orkestre på programmet. Til oktober er det Sunday Mornin’ Jazzband fra Ry, der kommer og spiller herlig swing og traditionel jazz. Med sig har de den kendte saxofonist Niels Barfod fra Aarhus.

Til november er det Kedli’ fra Silkeborg der spiller. Orkesteret, der ledes af Orla Madsen, spiller solid og tætswingende jazz. Det bliver alt andet end kedeligt.

Til foråret kommer andre spændende orkestre på besøg. I april er det »Banjokaj og Jazzvenner« - og som navnet næsten siger, er det god gammeldages traditionel jazz, der leveres.

I maj er det jazz i den franske Hot Club de France-stil, der er på programmet. Det er B J Hot Swing fra Silkeborg, der spiller. Orkesteret har Niels Kaas på violin, så der skulle være garanti for kvaliteten.