Hernings kor-doktor og gospel-dirigent glæder sig til jubilæumskoncert

I morgen giver Ole Jørgensen, sanger, dirigent, entertainer og kor-doktor, 30 års jubilæumskoncert. 300 billetter blev revet væk

30. marts 2017, 09.01

Sanger, entertainer og dirigent Ole Jørgensen har aldrig haft mere travlt, end han har i øjeblikket. For første gang har han indledt et år med en fuld kalender. - Det er ret fantastisk«, siger han. Fredag giver Ole Jørgensen 30-årsjubilæumskoncert for 300 tilhørere i Huset No7 - hverken mere eller mindre, for der er udsolgt og venteliste. Foto: Henrik Ole Jensen

Herning Et af de foredrag, 52-årige Ole Jørgensen efterhånden holder en del af, har overskriften »Syng dig glad«. Det kunne også være overskriften på denne artikel, ja, overskriften på hans eget liv.

Sang og musik har altid været en del af Ole Jørgensens dna. Han var med i familiekoret »Hjejlerne«, og da han var syv år, skrev den lokale avis i Tarm: »7-årig gjorde lykke«, efter at han havde optrådt solo.

Men det var ikke givet, at det skulle blive hans levevej, for han kom i lære hos den lokale boghandler, og ud over at han altid brugte det sidste af sin løn på at købe LP'er, havde det ikke så meget med musik at gøre.

Ikke desto mindre giver Ole Jørgensen i morgen 30 års jubilæumskoncert i et udsolgt Huset No7, for en af de LP'er fik afgørende betydning for resten af hans liv.

Musikalsk gennembrud...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben