Alm. Brand rykker til Dalgas Plads

Herning er udvalgt til at huse et af Alm. Brands fire jyske rådgivningscentre

2. september 2019, 13.26

I fredags har Alm. Brand åbnet et nyt rådgivningscenter i Herning. Billedet er fra Alm. Brands rådgivningscenter i Skejby ved Aarhus. Foto: PR-foto

RÅDGIVNING Herning får nu et helt nyt finansielt rådgivningscenter, når Alm. Brand samler rådgivning om bank, forsikring og pension under et tag. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I det nye domicil på Dalgas Plads kan kunderne få rådgivning inden for alle aspekter af deres privatøkonomi.

Dermed er det slut med at gå forskellige steder hen, selv om man både skal bruge rådgivning inden for eksempelvis boliglån, billeasing og pensionsopsparing.

- Vi glæder os til at tage imod kunderne i det nye rådgivningscenter. De nye, skarpe fysiske rammer lever op til det, vi gerne vil - nemlig at give kunderne rådgivning om hele deres privatøkonomi på ét sted, siger regionsdirektør i Alm. Brand, Henrik Ekmann.

Vigtigt at vise ansigt

Alm. Brands kommende placering i Herning erstatter finanskoncernens tidligere lokaler i Østergade, som ikke længere er tidssvarende.

- Nærvær betyder meget. Vores kunder sætter stor pris på, at vi er til stede lokalt, hvis de har pengespørgsmål eller har brug for hjælp til at finde den rigtige forsikring, siger Henrik Ekmann.

Det nye rådgivningscenter åbnede fredag 30. august og får 17 medarbejdere tilknyttet.

- Vi tror på, at det fysiske møde fortsat er helt essentielt, når det handler om økonomisk rådgivning. Derfor samler vi nu alle vores kompetencer på én, central adresse i Herning, hvor det er nemt at komme til at parkere. Vi kommer dog også stadig gerne ud til kunderne og rådgiver på tværs af bank, forsikring og pension, påpeger Henrik Ekmann.

Med åbningen i Herning har Alm. Brand nu i alt fem rådgivningscentre landet over - fire i Jylland og et i København.