112

Fra døgnrapporten: 65-årig mand kiggede på fugle - det endte med to totalskadede biler

Her er dagens vigtigste sager fra politiets døgnrapport

Udgivet:06. marts 2023, 11.00

Læsetid:3 minutter

Uheld i rundkørsel

HAMMERUM Lørdag klokken 12.34 fik politiet en melding om et færdselsuheld i rundkørslen ved Uldjydevej, Fastrupvej og Agerskovvej i Hammerum.

En 46-årig mand fra Hammerum kørte på sin store knallert op bag i en personbil med en 33-årig mand fra Gullestrup som fører. Bilisten havde bremset op for at dreje ind på Agerskovvej.

Værst gik det for knallertføreren, der måtte en tur på Regionshospitalet Gødstrup. Der er dog ikke tale om livstruende skader, oplyser lokalpolitiet i Herning.

---

Læs også
<span>Røveri på OK Plus-tanken:</span> Maskeret røver med kniv truede sig til cigaretter og 3000 kroner <span>Røveri på OK Plus-tanken:</span> Maskeret røver med kniv truede sig til cigaretter og 3000 kroner
Læs også:
Røveri på OK Plus-tanken: Maskeret røver med kniv truede sig til cigaretter og 3000 kroner

---

Butikstyv forsøgte at snyde med kvitteringer - og iførte sig to af butikkens trøjer under hans egen jakke

HERNING Fredag klokken 11.51 fik politiet en anmeldelse om en butikstyv i Kvickly i Herningcentret.

En 42-årig mand fra struer havde i et prøverum iført sig to trøjer, som han forsøgte at skjule under hans egen jakke. Men det blev opdaget, og manden blev tilbageholdt.

Han havde også forsøgt at indløse nogle ukorrekte kvitteringer for nogle sweatshirts til en værdi af 349 kroner, men også det blev opdaget.

Derfor er den 42-årige mand både blevet sigtet for tyveri og bedrageri.

---

Tyve løb med børnebænk

Ikast-brande

Politiet modtog søndag eftermiddag anmeldelse om et tyveri fra et udhus på Pathuelsvej nord for Ikast.

Her gik ukendte gerningsmænd ind i en staldlænge og sikrede sig en børnebænk samt et sammenklappeligt bord. De stjålne møbler repræsenterer en samlet værdi af 500 kroner.

Der har også været ubudne gæster i Brande Entreprenørservice på Fynsvej. Det skete natten til fredag. Det vides endnu ikke, om der er stjålet noget fra stedet.

---

Forårsfornemmelser årsag til uheld

Engesvang

Tre køretøjer blev ifølge politiet nærmest totalskadet, da der søndag eftermiddag ved 14-tiden indtraf et færdselsuheld på Skyggevej nær Engesvang.

En 65-årig mand fra Juelsminde kom kørende i sin personbil med efterspændt trailer, da han på et tidspunkt fik øje for fuglelivet i det naturskønne område.

Han holdt ind til siden for at nyde fuglesangen og forårets komme, da idyllen pludselig forsvandt.

En bagfrakørende bilist havde nemlig overset bilen og traileren i siden af vejen og kørte med stor kraft op bag i »vogntoget«.

Som nævnt skete der omfattende materielle skader, mens begge bilister ifølge politiet slap uskadte fra det voldsomme sammenstød.

---

Indbrud i maskinfabrik: Rude knust i port

KIBÆK Natten til fredag har der været indbrud hos JAS Maskinfabrik på Lygaer i Kibæk. Lokalpolitiet oplyser, at der er blevet knust en rude i en port for at skaffe sig adgang til fabrikken.

Der skulle ikke umiddelbart være stjålet noget, lyder det fra politiet.

---

Færselsuheld: Knallertkører kørte ud foran bil og røg op på køleren

VIDEBÆK Fredag klokken 16.34 kom en 19-årig mand fra Videbæk galt af sted i trafikken, da han på knallert kørte ud foran en bil på Skolevej i Videbæk.

Ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing røg knallertkøreren en tur op på kølerhjelmen af bilen. Han havde formentlig ikke nogen hjelm på ved uheldet, men undgik at komme kritisk til skade. Han blev dog kørt til tjek på Regionshospitalet Gødstrup.

Politiet har også bragt knallerten til undersøgelse - men det er for at tjekke, om den er lovlig eller ej.

Bilen blev ført af en 20-årig mand fra Skjern.

---