Se stjerner på Gran Canaria med Læserklubben

Dejlig ferieuge 17.-24. marts på toppen af Puerto Rico med »All Inclusive Light« og intim koncertaften med Johnny Logan, Mr. Grand Prix

Udgivet:28. oktober 2017, 16.07

Læsetid:2 minutter

Den irsk/australske sanger og komponist Johnny Logan har siden han vandt sit første melodigrandprix i 1980 været en meget populær mand. Foto: Henrik Ole Jensen

Lone Henningsen
Læserklub-ansvarlig| lgh@herningfolkeblad.dk

Når vinteren kommer til Danmark, er der ét favoritrejsemål over dem alle, nemlig Gran Canaria.

Med sine 350 solskinsdage om året og fire forskellige klimazoner er den kanariske ø nærmest et kontinent i miniature-format og nok den mest paradisiske i denne øgruppe. Her er frodige, tropiske skove, vulkanlandskaber, eksotiske dale, palmelunde, ørkenlandskaber og selvfølgelig lange, gyldne sandstrande.

Gran Canaria er garant for nærmest evig sommer og perfekt til at lade vores trætte batterier op og give os energi til resten af den kolde tid.

Grand Prix legenden

Læserklubben kan - i samarbejde med Bravo Tours - tilbyde en speciel uge i det populære Puerto Rico, hvor du ikke alene kan nyde selve opgivelserne, men også en af de helt store kanoner indenfor i hvert fald grandprix, nemlig selveste Johnny Logan.

Den eneste person, der har vundet europæisk grandprix både i 1980 med sangen »What's Another Year« og igen i 1987 med »Hold Me Now«. For at cementere sin status vandt han faktisk igen i 1992, denne gang som komponist på sangen »Why Me«, fremført af Linda Martin. Så det er en både dygtig og erfaren herre, der skal underholde deltagerne under varme himmelstrøg.

Ïntimkoncerten foregår på restaurant Barcacoa i Puerto Rico og inkluderer foruden koncert også middag.

Indkvartering på toppen

Gæsterne indkvarteres på toppen af Puerto Rico i gode lejligheder på Nido del Aguila, der ligger i dejlige omgivelser og har en virkelig hyggelig atmosfære.

Lejlighedshotellet ligger i den øverste del af Puerto Rico, og den flotte Amadoresstrand med kridhvidt caribisk sand ligger nedenfor.

Du har fri adgang til det hyggelige poolområde med viftende palmer, hvor du kan boltre dig i swimmingpoolen og slikke sol fra hotellets liggestole.

På Nido del Aguila har du inkluderet »All Inclusive Light«, hvilket vil sige et mindre udvalg af retter ved frokost og middag samt lokale drikkevarer både med og uden alkohol.

Mange seværdigheder

Skulle du i ugens løb få lyst til andet end sol, mad, drikke og musik, kan det anbefales at tage på en af Bravo Tours mange udflugter eller selv at leje en bil og tage på oplevelser på egen hånd. På Gran Canaria findes der, foruden de mange flotte strande, også spændende bjerglandsbyer med kunst, kultur og lokal gastronomi. Øens centrum gemmer på et utal af hemmeligheder, der bare venter på at komme frem i dagens lys.

En tur i bjergene giver dig en ægte og autentisk atmosfære, hvor tiden næsten er gået i stå. Her kan du også finde vultankratere og sjove vandreture. der er nok at tage fat på.

Prisen inkluderer

Prisen på denne rejse er 6598 kroner pr. person i toværelses lejlighed.

I prisen er inkluderet:

Gratis parkering i Billund Lufthavn

Fly Billund-Gran Canaria t/r

Mad om bord på flyet t/r

Transfer lufthavn-hotel t/r

Ophold på Nido del Aguila

All Inklusive Light

Festaften med Johnny Logan

Danske rejseledere

Tilmelding til Læserklubben

Hotel Nido del Aguila ligger skønt i den øverste del af Puerto Rico med den flotte Amadores-strand nedenfor.
Oplev Gran Canarias imponerende solkyst. Begynd dagen på marked i Arguineguin, nyd synet af den caribiske strand Playa de Amadores og oplev Puerto de Mogán, bedre kendt som »Lille Venedig«.