112

Politiets døgnrapport: Arbejdsulykke i Lind - medarbejder slog hovedet og mistede bevidstheden

Her er dagens sager fra lokalpolitiet døgnrapport

Udgivet:28. september 2022, 11.00

Læsetid:3 minutter

»Kendt ansigt« anholdt to gange tirsdag: Det samme skete for manden i sidste uge

HERNING En 34-årig mand fra Skjern blev i sidste uge anholdt to gange på samme dag, og det samme skete for ham tirsdag.

Først var manden i Føtex i Bredgade for at forsyne sig med forskelligt spiritus. Han betalte ikke, og derfor fulgte personalet efter ham, mens politiet blev kontaktet.

Da patruljen fik kontakt til den 34-årige mand, blev han anholdt og sigtet for tyveri. Efter han blev løsladt, gik turen til Bilka på Golfvej, hvor han også følte trang til at forsøge at stjæle spiritus.

Manden blev derfor anholdt for anden gang med en sigtelse for tyveri.

---

Tyveri fra virksomhed i Gjellerup: 1500 kilo aluminium meldt stjålet

GJELLERUP Politiet modtog tirsdag en anmeldelse om et tyveri af 1500 kilo aluminium fra en virksomhed med adresse på Virkelyst i Gjellerup. Fra lørdag i sidste uge og til tirsdag fik gerningsmændene brudt en port op for at komme ind til metallet.

----

Arbejdsulykke på virksomhed i Lind: Medarbejder slog hovedet og mistede bevidstheden

LIND En medarbejder på en virksomhed i Lind kom tirsdag galt af sted. Kvinden slog ifølge politiet sit hoved ind i en maskine og var bevidstløs, da hun blev hentet af en ambulance og kørt til behandling. Politiet har ikke oplysninger om, hvor alvorligt skadet hun er efter ulykken.

----

Indbrud i bil i Herning: Gerningsmanden rodede i handskerummet

HERNING Der blev tirsdag meldt om indbrud i en personbil, som holdt på Smedegade. Politiet kan oplyse, at gerningsmanden var inde i handskerummet for at rode, men ejeren af bilen havde ikke overblik over, hvad der kunne være stjålet fra bilen.

---

Omfattende tyveri af designermøbler

BRANDE Der blev tirsdag i dagtimerne stjålet designmøbler og lamper for 62.400 kroner fra en landejendom på Risbjergvej nær Brande. Politiet modtog anmeldelsen ved godt 16-tiden, hvor anmelderen kunne oplyse, at ukendte gerningsmænd havde været forbi og havde skaffet sig adgang til landejendommen ved at knuse et vindue i en dør. Herefter blev der fra stedet fjernet 10 Hans Jørgen Wegner-stole, fire Arne Jacobsen-lamper, en designer læderstol samt en bordlampe af Verner Panton. Desuden er der også fjernet en del smykker, der ikke er med i den foreløbige opgørelse.

---

Musselmalet tyveri

ST. THORLUND Politiet er på udkig efter tyveknægte med hang til muselmalet porcelæn. Baggrunden er et indbrud tirsdag i dagtimerne. Her blev et vindue til en ejendom på Byvej i St. Thorlund brudt op, og tyvene sikrede sig herefter en del musselmalet porcelæn. Desuden blev der også stjålet nogle smykker. Indbrudstyveriet fandt sted tidsrummet fra klokken 10 og frem til klokken 16.

----

Dobbelt op på narkokørsel

BORDING Onsdagen var blot 14 minutter gammel, da politiet skred til anholdelse af en 24-årig mand fra Hammerum.

Anholdelsen fandt sted i nærheden af Udrejsecenter Kærshovedgård.

Ifølge politiassistent Henning Præstegård slog alkoholmeteret ud på stort set alt, da politipatruljen testede manden, der i øvrigt ikke var i besiddelse af et kørekort.

Den påvirkede bilist blev bragt til udtagelse af en blodprøve på sygehuset i Gødstrup.

Tilbage i bilen sad to passagerer, en 26-årig mand med adresse på Kærshovedgård samt en 40-årig mand fra Snejbjerg.

Sidstnævnte tog sagen i egen h¨ånd og mente, at han burde hente kammeraten i Gødstrup, så han satte sig bag rattet og kørte mod vest.

Uheldigvis blev han i nærheden af sygehuset standset af politipatruljen, der kunne konstatere, at han var lige så påvirket af narkotiske stoffer, som den mand man lige havde afleveret til udtagning af en blodprøve.

Det førte til en ny anholdelse samt efterfølgende endnu en blodprøve.

---

Mere interessant læsning

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere