Køkkenfirma med Herning-ejer på vej mod konkurs: 20 butikker lukker - også i Søndergade

Samtlige medarbejdere i køkkenkæden er blevet sendt hjem

Udgivet:27. januar 2023, 11.05

Læsetid:1 minut

Carsten B. Andersen købte i 2018 Hanstholm Køkkener, efter at han tidligere har været 14 år som administrerende direktør hos Kvik A/S i Vildbjerg. Dengang var ambitionerne vækst, men nu bliver det i stedet til en lukning. Foto: Henrik Ole Jensen

1 måned siden

KONKURS Butikskæden Hanstholm Køkken - med herningenseren Carsten B. Andersen i spidsen som direktør og indehaver, der har lavet snedkerkøkkener siden 1968, lukker alle sine 20 butikker rundt om i landet - det gælder også butikken i Søndergade i Herning.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Køkkenkæden har sendt sine medarbejdere hjem torsdag ifølge mediet, og det er sidenhen blevet bekræftet af Preben Abildgaard fra Hanstholm Køkken Aalborg over for Nordjyske.

Investorer forsøgte redning

Det forventes, at virksomheden bliver taget under konkursbehandling inden længe.

Hanstholm Køkken har siden 2018 udvidet for at blive en landsdækkende kæde, blandt andet med butikker i Esbjerg, Aarhus, Hellerup, Herning, Hørsholm, Køge, Lyngby, Roskilde og Odense. Ifølge Vejle Amts Folkeblad var det også planen at udvide til nogle europæiske lande.

Til JydskeVestkysten siger Kent Ernst Hansen, som er administrerende direktør for Brygge Partners 1, som er et selskab, der har investeret i kæden, at han håber det er første og sidste gang, investorerne investerer i et selskab, som går konkurs.

- Markedet er nu er bremset fuldstændigt op, og selskabet bliver ramt på det værst tænkelige tidspunkt, siger han.

Kent Ernst Hansen siger til mediet, at de som investorer har forsøgt at støtte op om selskabet, men at det ikke er lykkedes at finde en løsning, som kan sikre en bæredygtig fremtid. /ritzau/

Indlæser debat