Handelsbanken lukker i Hammerum

Filialen i Hammerum lukkes ned til årsskiftet, mens filialen i Sdr. Felding vil få reduceret åbningstiden

27. november 2019, 05.45

Afdelingsdirektør i Handelsbanken, Arnth Stougaard, siger, at det skal give bedre betjening af kunderne, når de ansatte samles i større teams. Foto: Flemming Hansen

BANK Handelsbanken har besluttet at ændre i sin organisering i det midtjyske, og det betyder en lukning af filialen i Hammerum. Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

Formelt set flyttes Hammerum-filialen ind til Herning City-afdelingen i Østergade, og kunderne skal betjenes herfra fra årsskiftet.

Arnth Stougaard, der er direktør i Handelsbanken, Herning City, fortæller om baggrunden for beslutningen, at kundernes behov har forandret sig i takt med, at de digitale muligheder bliver mere og mere udbredte. Han fremhæver, at formålet er at skabe stærkere medarbejder-teams, som kan tilbyde kunderne endnu flere rådgivningskompetencer og øget tilgængelighed i hele markedsområdet.

- Banken og kundernes adfærd udvikler sig, og derfor er det helt naturligt, at vi løbende foretager tilpasninger, men vi gør det udelukkende, når det giver langsigtet værdi i det pågældende område og altid med fokus på at sikre fortsat høj kundetilfredshed, udtaler Arnth Stougaard i pressemeddelelsen.

Samles i Kibæk og Sdr. Felding

Samtidig meddeler Handelsbanken, at man vil styrke samarbejdet mellem filialerne i Kibæk og Sdr. Felding, hvor målet også er at samle kompetencerne i større teams.

Fra årsskiftet får de to filialer fælles navn - »Handelsbanken Kibæk-Sdr. Felding« - og åbningstiden i Sdr. Felding vil blive reduceret. Fra at have åbent alle hverdage vil der fra årsskiftet kun være åbent i Sdr. Felding tirsdag og onsdag, og kunderne henvises til Kibæk de øvrige dage. Kunderne fortsat vil kunne holde rådgivningsmøder i Sdr. Felding efter aftale enten i filialen eller hjemme hos kunden selv alle hverdage, oplyser banken.

Læs mere om baggrunden for ændringerne i Herning Folkeblad onsdag.