Golfstjerner køber Anders Holch Povlsen ud

Betseller-ejeren får ikke længere del i danske golf-tvillingers million-indtægter

12. januar 2021, 11.24

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen er ikke længere med i golfkometers firma. Foto: PR-Foto

ØKONOMI Anders Holch Povlsen har flere gange investeret i sportsstjerner, og han har de seneste par år ejet et fælles selskab med de danske teenagetvillinger Rasmus og Nicolai Højgaard. Her har de delt golfkometernes indtægter, og den sekscifrede investering viste sig hurtigt at være ret god for Anders Holch Povlsen, da især Rasmus Højgaard strøg til tops flere gange i 2020 og tjente cirka fem millioner kroner i præmiepenge.

De 19-årige tvillinger har dog nu valgt at købe Holch Povlsen ud af de to selskaber, oplyser Lise Kaae, administrerende direktør i Anders Holch Povlsens Heartland-koncern i en kommentar til finans.dk.

- Heldigvis er det for både Nicolai og Rasmus gået så godt sportsligt, at de ikke længere har brug for en ekstern medejer. Derfor har de i overensstemmelse med de oprindeligt indgående aftaler tilbagekøbt anparter, lyder det fra Lise Kaae.

Anders Holch Povlsens indsatte direktør i selskaberne er fratrådt. I stedet er golftvillingernes far Ole Højgaard nu blevet direktør.