Knivstik fredag aften: Politiet leder fortsat efter gerningsmand

Midt- og Vestjyllands Politi vil i dag genafhøre vidner og de to mænd, som i aftes med stukket med kniv på H P Hansens Vej

11. juli 2020, 09.04

Politiet var i aftes massivt til stede på parkeringspladsen foran Rema 1000 på H P Hansens Vej og i boligområdet ved Sønderagervej 2-42. Foto: Bo Lundgaard

HERNING Politiet har stadig gang i efterforskningen af det knivstikkeri, som fredag aften sendte to mænd på skadestuen med knivstik.

Foreløbigt er ingen endnu blevet anholdt for overgrebet, som fandt sted i nærheden af Rema 1000 på H P Hansens Vej. Det oplyser vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Vi skal i dag have genafhørt de to forurettede i sagen. Vi skal også tale med et eller flere af de vidner, der har givet et signalement af den mulige gerningsmand, siger vagtchefen.

Knivstikkeriet fandt sted, da to grupperinger med en intern uenighed i aftes kort før klokken 19.30 mødtes for at afklare striden. Resultatet var, at den ene mand fik et snitsår i øret, mens den anden blev stukket i låret.

Politiet har endnu ikke noget klart billede af, hvad uenigheden skyldes, men udelukker ikke, at forbrydelsen kan være narkorelateret.

Efterforskningen har været vanskeliggjort af, at ofrene i sagen ikke er specielt meddelsomme, lød meldingen fra politiet sent fredag aften, mens der stadig var flere patruljevogne til stede i området.