Lokale cricketformænd: Vi er ikke konkurrenter

Herning Cricket Club og Ikast-Brande Cricket Club har indgået en samarbejdsaftale til gavn for sporten og begge klubbers medlemmer

11. juni 2019, 12.24

Robert Slator (t.h.) er formand for Herning Cricket Club og hilser Ikast Cricket Club og formand Tony Sharma velkommen. De to klubber vil i vid udstrækning arbejde sammen. Foto: Henrik Ole Jensen

cricket Normalt vil der være tale om rivalisering og øget konkurrence om medlemmer og sponsorater, når en ny klub eller en ny idrætsforening spirer frem i nabobyen.

Men sådan er holdningen på ingen måde hos Herning Cricket Club - en af landets mest etablerede cricketklub.

Klubben fra H. P. Hansensvej, der har eksisteret siden 1960, har taget imod Ikast-Brande Cricket Club med åbne arme, fortæller Robert Slator, formand hos Herning Cricket Club.

- Jeg synes det er fantastisk, at der er født en ny klub blot 10 minutter længere nede ad motorvejen.

- Vi ser ikke Ikast-Brande Cricket Club som en konkurrent. Det er udelukkende positivt for sporten. Det er også derfor, vi har valgt at hjælpe og samarbejde med dem, siger han.

De to midtjyske klubber har indgået en gensidig kontrakt, der betyder, at Ikast-Brande Cricket Klub må benytte faciliteterne og ikke mindst Herning-klubbens baner på Heva Cricket Park, der nu også fungerer som hjemmebane for den nyetablerede cricketforening.

Læs også
Ny cricketbane i Ikast koster tre-fire millioner
+Abonnement

Dybt taknemmelige...