Ny 2+1-vej, manglen på p-pladser i Gødstrup og Mette Frederiksens minksag er tre store skandaler

Udgivet:27. juni 2022, 11.42

Læsetid:2 minutter

Erling Askjær Jørgensen. Foto: Flemming Hansen

Af Erling Askjær Jørgensen. Klintholmvej 13 Tjørring

KAOS Der bør ikke bygges en livsfarlig såkaldt 2+1-vej til Ringkøbing fra Herning. I stedet bør man bygge en ny regulær motorvej fra Herning til Søndervig. Det er, hvad behovet er. I mange år drøftede vi en ny omfartvej nord om Brande. Til sidste valgte man den forkerte løsning og byggede en såkaldt motortrafikvej nord om Brande. Efter cirka 10 år blev denne ombygget til motorvej. Her var så første eksempel på, at det er skandaløst, når man ikke er fremsynet vedrørende tiltrængt udbygning af vejnettet. »Hullerne« nordøst og sydvest i de ret nye anlagte motorveje rundt om Herning er skandaløs dårlig forvaltning af milliarder til udbygning af vejnettet. Her er den rette betegnelse »Vejskandaler.«

Ved det nye sygehus i Gødstrup mangles der ikke blot et par hundrede p-pladser. Der mangles mindst 1000 p-pladser udover det, som allerede er anlagt. Når man har sygehuse beliggende inde midt i byerne Herning og Holstebro, kommer store dele af de folk, der skal ind til behandlinger eller på besøg eller det store antal ansatte, til fods, på cykel eller med bus. Sådan er det ikke længere, når man anlægger det nye sygehus langt uden for det bynære. Det er en kæmpe skandale, at de projekterende og de besluttende politikere ikke kunne forudse, hvad der var behov for vedrørende parkering ved det nye sygehus - parkering som nødvendigvis skulle have være i mindst tre etager for at undgå de alt for lange tidskrævende spadsereture fra fjerntliggende p-pladser til uhensigtsmæssigt anbragt hovedindgang. Parkering i flere etager kan beses flere steder inde i Herning midtby.

Skandalen over alle skandaler er klart Mette Frederiksens minkskandale. Med Mogens Jensen som hjælper i det meget forkerte. Enhver der er i stand til at læse § 73 i Danmarks Riges Grundlov kan direkte læse, at Mette Frederiksen og Mogens Jensen direkte overtrådte, hvad der er fastlagt i vor Grundlov om ejendomsrettens ukrænkelighed. Dette gælder selvsagt også de danskere, som ejede mink og minkfarme. Enhver saglig vurdering viser, at Mette Frederiksens overtrædelse af Grundloven er 100 gange så slem, som det Støjbjerg fik to måneder med fod lænke for. Måske kunne de deles om straffen, Mette Frederiksen og Mogens Jensen og hver tage 100 måneder med fodlænke.

Mette Frederiksens og Mogens Jensens grove overtrædelser af Grundloven er så skandaløst, at det overgår alt andet begået af politikere i Danmark. Mon da virkelig, at socialdemokrater i Herning kan beholde Mogens Jensen som deres mand på stemmesedlen ved folketingsvalgene?

Mogens Jensen har åbenbart ikke været i stand til at læse Danmarks Riges Grundlov, selvom han har underskrevet at ville holde den.

Indlæser debat