Herningenser vender hjem med verdensholdet

21-årige Anna Bech fra Snejbjerg er en del af DGI Verdensholdet, der optræder i Herning i næste uge

17. september 2021, 10.34

21-årige Anna Bech fra Snejbjerg er en del af DGI’s verdenshold, som optræder i Herning på onsdag. Foto: PR-foto, DGI

GYMNASTIK 21-årige Anna Bech fra Snejbjerg er en del af DGI’s Verdenshold, som er på turné rundt i hele landet. Men onsdag i næste uge vender hun hjem.

DGI Verdensholdet og Anna Bech fremviser nemlig deres imponerende show i Sportscenter Herning 22. september.

Anna Bech har altid drømt om at være med som en af de 28 gymnaster på verdensholdet. Hun begyndte med gymnastik allerede, da hun gik i 3. klasse.

- Herning er uden tvivl den opvisning, jeg glæder mig mest til. Det bliver fantastik at se en masse kendte ansigter blandt publikum siger Anna Bech i en pressemeddelelse fra DGI.

Showet i Herning er et ud af mange opvisninger i landet. Publikum kommer til at opleve vilde spring, akrobastiske øvelser og dans på topniveau.

Coronapandemien har ødelagt mange opvisninger og oplevelser for gymnasterne. Det er knap to år siden, det sidst var muligt at lave store gymnastikopvisninger.

Derfor ser Anna Bech meget frem til at endelig kunne optræde for et stort publikum igen i hjembyen Herning.

- Jeg håber, publikum kan mærke, at vi har det godt og sjovt sammen på holdet. Vi er gode til at grine af os selv og hinanden, hvis vi laver fejl, fortæller Anna Bech.

Verdensholdet har brugt hele sommeren til at forbedre showet. De har trænet ni timer hver dag på BGI Akademiet syd for Horsens. Efter deres turne i Danmark, skal de vise showet rundt i hele verden.

Indlæser debat...