Kronprinsesse Mary og Herlufsholm

Udgivet:10. maj 2022, 13.33

Læsetid:1 minut

Af Niels Graverholt. Skelagervej 330 Aarhus N

MOBNING Kære Mary. Du har jo set TV 2’s dokumentar om de vanvittige forhold på Herlufsholm, hvor de yngre elever ikke bare mobbes, men udsættes for pervers direkte afstraffelse og modbydelige seksuelle overgreb - samtidig med at stedets rektor tilsyneladende ikke foretager sig noget særligt for at stoppe overgrebene, uanset hvor meget dokumentation han præsenteres for.

Men din og Frederiks søn Christian har gået på skolen siden august sidste år, og med det kærlige forhold, som I tilsyneladende har til jeres børn, kan jeg ikke forestille mig, at I ikke skulle have talt med ham om de rædselsfulde forhold, som han jo ikke kan undgå at have fået kendskab til.

Og i hvert fald har I nu set TV 2’s dokumentar.

Så med dit engagement i kampen mod mobning må det være en selvfølge, at I ikke længere støtter denne rædselsanstalt ved at lade Christian gå der, og det er ikke tilstrækkeligt, at I »forventer nødvendige ændringer,« som I har sagt, at I vil.

Hvis vi skal tage din kamp mod mobning alvorligt, må I øjeblikkeligt tage Christian ud af Herlufsholm - og stoppe planerne om at lade jeres Isabella starte der til sommer.

I stedet kunne I passende lære dem at omgås almindelige danskere ved at lade dem gå på en almindelig kostskole, som der jo er masser af.

Indlæser debat