Otte nye navne til Herning Rocker: 80’er hitband lægger vejen forbi

Herning Rocker har nu offentliggjort de sidste navne til programmet - heriblandt Dodo & The Dodos

19. februar 2020, 14.25

Dodo & The Dodos spiller til Herning Rocker 2020. Her ses de under en koncert til Regattaen i Silkeborg tilbage i 2017. Foto: Jakob Stigsen Andersen

HERNING Godt og vel tre måneder før det går løs, har Herning Rocker nu stort set det endelige program på plads. Otte nye navne er tilføjet til plakaten. Dan Madsen, der står i spidsen for festivalen, kan dog ikke udelukke, at der måske kommer et enkelt navn mere.

Det navn, der står øverst på plakaten af de nye tilføjelser, er Dodo & The Dodos, og det er en kunstner, som Dan Madsen mener kan samle både unge og gamle foran scenen.

- Vi synes, vi havde godt med rock og pop, så det er også godt, at vi nu har noget musik, som er lidt tilbage i tiden, og som alle kan synge med på. Det ser ud som om, at folk tager godt i mod det, fortæller han.

De nye tilføjelser tæller foruden Dodo & The Dodos også Xander, Die Herren, ItaloBrothers, Toko, Icekiid, Faustix og Den Røde Tråd.

- Vi har god erfaring med at tage nogle af de kunstnere, som er på vej og samtidig noget, som mange unge mennesker hører, siger Dan Madsen, som generelt er tilfreds med programmet, som han synes spænder bredt.

- Vi har fået lavet et bredt program, hvilket vi selvfølgelig øver os på hvert år. Så der er lidt for hver smag - ung som gammel.

Hvornår de enkelte kunstnere spiller vil blive meldt ud på et senere tidspunkt, men planen er, at der vil være 6 kunstnere om fredagen og 11 om lørdagen. Indtil nu vides det kun med sikkerhed, at James Blunt optræder fredag, mens Rasmus Seebach indtager scenen om lørdagen.

Ifølge Dan Madsen har der allerede været godt gang i billetsalget til dette års Herning Rocker.

- Der er gang i sagerne. Det kunne vi allerede se, da vi meldte de første seks-syv navne ud, siger han.

Hvis man allerede nu ved, at man skal afsted, kan der spares penge på billetten, hvis den bliver købt inden 1. marts.

Herning Rocker finder sted 29. og 20. maj på Teglpark Stadion.

Programmet til Herning Rocker 2020

James Blunt

Rasmus Seebach

Burhan G

Carpark North

Magtens Korridorer

Johnny Madsen Band

Dodo & The Dodos

AC/DC UK

Skinz

Toko

Xander

Die Herren

Icekiid

ItaloBrothers

Den Røde Tråd

Faustix

*De otte netop offentliggjorte navne er markeret med fed