Debatindlæg: Stop nu, Johs Poulsen

2. juli 2020, 13.30

Lone Nielsen. Foto: PR-foto

DEMOKRATI Johs Poulsen angriber Ernst Knudsen for hans læserbrev, hvor han sagligt argumentere for Borgerlistens forslag, vedr. MTB-spor.

Johs Poulsen anfægter, at Borgerlisten må komme med forslag til, hvordan de afsatte 3 millioner kroner skal fordeles.

Læs også:
Debatindlæg: Hallo Ernst - virkeligheden kalder

Først vil jeg slå fast, at selvfølgelig ville det betyde en anden fordeling af pengene, såfremt vi også skulle støtte Kibæks store arbejde med etablering af MTB spor i Momhøje.

Det er der alle mulige grunde til, at Borgerlisten foreslår, blandt andet at støtten ville gå til Kibæk MTB, som jo er en del af Herning Kommune, og fordi mange i Herning Kommune benytter netop Momhøje.

Forslaget er fuldstændigt legitimt, og det at Borgerlisten, selvom Johs Poulsen måske ønsker noget andet, stadig er en del af Herning Byråd, gør at vi har ret til at bruge vores mandater til at fremkomme med forslag til, hvordan skatteydernes penge skal bruges.

Dette også uden at nedladende vendinger som »virkeligheden kalder« og »og den ærekære Knudsen« er noget, der bør tilføjes i debatten fra Johs Poulsens eller andres side.

Det er ærligt talt ved at være trættende at høre på, at når Borgerlisten kommer med forslag, er det den slags bemærkninger (argumenter?) vi møder, i debatten.

Hvor ville det være befriende, om vi i stedet blev mødt med saglige argumenter, og demokratiet blev accepteret til også at være en del af Herning Byråd.

Ærligt talt tror jeg, borgerne hellere ville høre på en sådan debat.