Studerende siger nej til Facebook i arbejdstiden: Arbejdstid og fritid flyder sammen

Sådan er det allerede i dag, lyder svaret fra tre studerende på, om skellet mellem arbejde og fritid vil smuldre i fremtiden

21. maj 2019, 15.23

Joakim Habekost, Peter Thomsen og Nirushan Kanthaverl læser til eksamen, men Folkebladet fik dem til at tage en pause, tjekke mobilen og svare på spørgsmål om fremtidens arbejdsmarked. Foto: Kim Hansen

Medier At chefen ringer om aftenen midt i Champions League og siger, at nu skal der arbejdes, lyder ikke som et drømmescenarie, men da folkebladet kiggede forbi kollegiet i Nørregade og spurgte tre studerende, så skræmte den fremtidsudsigt overhovedet ikke.

- Sådan er det vel allerede i dag for mange. Jeg er selv juniorkonsulent for et it-firma, der hjælper virksomheder, og her har jeg da forståelse for, at hvis et firma får it-problemer en eftermiddag, så kan de ikke vente til næste morgen med at få hjælp. Jeg er helt indforstået med, at der skal arbejdes nu - hvis det er vigtigt, og jeg bliver kompenseret for det, siger Joakim Habekost.

Han studerer på HA 4. semester på linjen almen erhvervsøkonomi. Der læses til eksamen med Peter Thomsen og Nirushan Kanthaverl.

Chefen må godt forstyrre...