Finansministeren blev udfrittet til fyraftensmøde på Folkebladet

Finansministeren svarede onsdag aften for sig, da Herning Folkeblad bød op til fyraftensmøde i Mediehuset

28. marts 2019, 06.02

Finansminister Kristian Jensen (V) var onsdag aften til fyraftensmøde i mediehuset for Folkebladets læsere, hvor han præsenterede sundhedsreformen. Foto: Flemming Hansen

HERNING Onsdag aften holdt Folkebladet fyraftensmøde i mediehusets mødesal, hvor finansminister Kristian Jensen (V) stod klar til at fortælle om den sundhedsaftale, som regeringspartierne og Dansk Folkeparti står bag, og som i tirsdags blev offentliggjort. En reform, som blandt andet indeholder en nærhedsfond på 8,5 milliarder kroner til sundhed og en nedlæggelse af regionerne.

Og da finansministeren havde givet sin præsentation af sundhedsreformen og løftet sløret for tankerne bag den, var det Folkebladets chefredaktør, Vibeke Larsen, der styrede slagets gang,

Hun ville gerne vide, hvorfor sundhedsreformen kommer nu her lige op til et valg - og hvorfor man fra regeringens side ikke har gjort noget ved det i de første tre år af regeringstiden.

Til det lød Kristian Jensens svar:

- De første år arbejdede vi med storsygehusene. Men jeg havde da helst set, at det kom noget før, og vi håbede, at vi kunne komme hurtigere i gang. Men da vi kom til at se på det, var udfordringerne større, end vi troede.

Virkelighed i 2030...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben