138 var til fællesspisning: Lakseruller mod ensomhed

Ældre Sagen samlede 138 til fællesspisning i halv hal. Hør hvorfor tre af deltagerne var mødt op, ved at klikke videre på billederne herover

26. april 2019, 16.28

Masser af god mad, musikalsk underholdning og hyggeligt samvær. Det var der mange, der ikke kunne sige nej til, da Ældre Sagen indbød til fællesspisning. Foto: Henrik Ole Jensen

brande Halvdelen af hal C i Brande Hallerne var i brug, da Ældre Sagen torsdag indbød til middag.

137 medlemmer havde taget imod indbydelsen, og der blev da også knebet en ekstra kuvert ind, der havde tilmeldt sig lidt for sent, så man nåede op på 138 kuverter ved det store spis-sammen-arrangement.

Snakken gik hyggeligt rundt ved bordene, og i baggrunden sang og spillede Christian Daugaard fra Give og diskede op med netop de sange, som de grå lokkers generation værdsætter og elsker at synge med på.

- Det er Ældre Sagen i København, der har opfordret andre lokalforeninger i landet til at arrangere disse fællesspisninger, og den opfordring har vi taget positivt imod, og det har vores medlemmer åbenbart også, siger formanden for Ældre Sagen i Brande, Margit Risbjerg, der var mere end tilfreds med fremmødet.

Begrebet Danmark spiser Sammen er blevet til i et samarbejde med Folkebevægelsen mod Ensomhed, og der er tidligere afviklet flere af slagsen i Brande.

Ville sikre plads til alle...