Ny sæson med foredrag

8. august 2019, 10.39

Foto: Adobe Stock Photo

VIND-SØRVAD Vinding-Vind Foredragsforening er klar med programmet for den kommende sæson, som begynder tirsdag 20. august med en udflugt til Ringkøbing-egnen, blandt andet til Willer Keramik og Hostahaven.

De følgende måneder står den på foredrag af Ole Tang med nye historier fra det vestjyske samt Henrik Storch, der har været udsendt som soldat til Bagdad, og Esben Graugaard fra Holstebro Museum. Og i december er der julekoncert med vokalensemblet VoNo, Stockholm, og dirigent Lone Larsen. Koncerten arrangeres i samarbejde med Vind og Vinding Menighedsråd, Aulum Vinding Vind Valgmenighed, Vind Musikforsyning og LandsbyCenter Vind.

Næste år begynder med højskoledag i januar, og i februar er der foredrag med tidligere museumsinspektør Søren Toftgaard Poulsen, der fortæller om folkemindesamler og museumsforstander H.P. Hansen.

Marts byder på generalforsamling samt en forårsaften med højskolesangbogen. Og sæsonen slutter i april med foredrag af Anne Helene Jensen, der fortæller om sin vandretur fra Skagen til Kruså med en barnevogn.

Foredragene holdes enten i Sørvad Kultur og Idrætscenter eller i LandsbyCenter Vind.