Fredagens overblik fra politiet: Mand faldt syv meter ned fra en stige og vold på pub

Her er dagens overblik fra lokalpolitiet

Udgivet:05. august 2022, 11.12

Læsetid:2 minutter

10 måneder siden

Uanstændig opførsel på varmestuen: 54-årig mand anholdt af politiet

HERNING En 54-årig mand fra Aalborg blev torsdag aften anholdt på Blå Kors Varmestue på Markdspladsen og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Ifølge politiet havde den 54-årige mand en uanstændig opførsel over for personalet og brugerne, og han var meget påvirket af alkohol.

Manden blev anholdt klokken 20.09 og løsladt klokken 6 fredag morgen.

----

To mænd kortvarigt anholdt i Herning: Politiet mistænker dem for at være gerningsmænd i voldssag

HERNING En 23-årig mand fra Herning og en 26-årig mand fra Haderup er i politiets søgelys efter en mulig voldssag på Murphy’s Pub i Østergade.

- Vi mistænker dem for at have udøvet vold mod en 46-årig mand fra Holstebro, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Mændene blev løsladt 45 minutter senere, og politiet er i gang med at undersøge sagen blandt andet ved hjælp fra pubbens overvågning.

----

Kirke uden traktor

GLUDSTED Kirken i Gludsted har inden for de seneste døgn mistet sin havetraktor. Den er stjålet fra redskabsrummet i tilknytning til kirken på Smedebækvej. Gerningsmændene er kommet ind ved at bryde en dør op og har derefter stjålet havetraktoren, der er af mærket Hus­qvarna.

----

Syv meter ned fra stige

IKAST En 53-årig mand fra Ikast slap øjensynligt med mindre kvæstelser efter et arbejdsuheld torsdag kort efter middag.

Han var kravlet op på en wiener­stige på en virksomhed på Eli Christensens Vej i Ikast for at udføre nogle elektriske installationer. Stigen skred, og manden styrtede ifølge politiet seks-syv meter ned og ramte gulvet. Han blev ført til sygehuset i Gødstrup til behandling for sine kvæstelser, der ifølge politiet ikke var af livstruende karakter.

Arbejdstilsynet er orienteret om hændelsen, der blev anmeldt klokken 13.28.

---