Multiform fejrer jubilæum med særligt køkken

Multiforms 30-års-jubilæum fejres med et limited edition køkken i kun 30 styk. Der er tale om en relancering af det originale Form 1 køkken fra 1982 i den eksklusive træsort Oregon Pine

Udgivet:18. august 2012, 12.34

Læsetid:2 minutter

Lene Hørlykke Toksvig
lht@herningfolkeblad.dk

11 år siden

Da designeren Carsten Michelsen tegnede sit første køkken i 1982, grundlagde han dermed også virksomheden og køkkenbrandet Multiform. Ambitionen var at udviske det traditionelle skel mellem stuens designermøbler og køkkenets funktionelle elementer.

Det lykkedes i en sådan grad, at Multiforms Form 1 er blevet en moderne køkkenklassiker i hele Skandinavien - med sit letgenkendelige kvadratiske grundmodul og den gennemgående 6-deling af skuffebåndet.

Det tidløse køkken fremstilles stadig i hånden og efter traditionelle snedkertraditioner. Resultatet er et køkken i en kvalitet, der holder lige så længe som designet.

Igennem årene har Form 1 kunnet fås i mange træsorter, men for at hylde originalen, lancerer Multiform 1. september en Limited Edition Oregon Pine, der anvender samme træfiner som i det allerførste køkken.

Oregon Pine er en smuk og varm træsort af typen Douglasgran, som Multiform finder i det vestlige Nordamerika. Stammerne håndsorteres, og hvert eneste stykke træ udvælges omhyggeligt for at opnå en perfekt harmoni i åretegning og farvenuance.

Se det selv

Limited Edition Oregon Pine fremstilles kun i 30 nummererede og signerede udgaver, så det gælder om at være hurtig, hvis man er interesseret i et helt unikt køkken.

Det kan købes i Multiforms designcenter på Poulsgade i Herning, men vil man se og opleve køkkenet i sin helhed, skal man kigge forbi snedkeriet i Kibæk. Man kan bestille en rundvisning på hjemmesiden.