Aulum Kirke giver et pusterum til teenagere

Initiativet »Talk and Chill« giver de unge en ramme for at blive set og hørt, og hvor de kan dele erfaringer med hinanden

28. september 2020, 07.04

Med »Talk and Chill« ønsker kirke- og kulturmedarbejderne Lars Kristensen og Mette Lønborg at give Aulums teenagere et rum, hvor de kan tale frit og fortroligt. Foto: Privatfoto

AULUM Livet som teenager er ikke altid let. Hen over efteråret tilbyder Aulum Kirke et frirum til de lokale teenagere, hvor de kan komme og få luft for det, der fylder.

Initiativet hedder »Talk and Chill«. Den første del af titlen handler om at give de unge nogle faste rammer, hvor de kan tale frit og fortroligt og dele erfaringer med hinanden.

- Vi ønsker at støtte de unge i at se sig selv som værdifulde individer i det liv, de står i. Det er de voksne, som sætter rammen, men det virkeligt værdifulde er det, som de unge deler med hinanden og det fællesskab, som opstår, og hvor der er plads til både alvor og sjov, siger kirke- og kulturmedarbejderne Mette Lønborg og Lars Kristensen fra Aulum Kirke, som står bag initiativet.

Sammen om aftensmaden

Den anden del af forløbets titel - »Chill« - hentyder til, at der også skal være mulighed for bare at hænge ud og slappe af. Det foregår i høj grad i forbindelse med det fælles aftensmåltid, der afslutter hver af de otte mødegange.

Forløbet går i gang tirsdag 29. september klokken 15.30 i Kirkehuset i Aulum. Det er gratis at være med, og »Talk and Chill« har ikke et forkyndende indhold.

Hvis man vil være med på holdet eller har spørgsmål til det, skal man henvende sig til kirke- og kulturmedarbejderne ved Aulum Kirke.