Masser af service i Videbæk

- Flere er ved at vende tilbage til den fysiske butik, fastslår formanden for Videbæk Handel og Erhverv, Anita Søjbjerg

23. maj 2019, 19.04

- Sammen er vi stærke, siger Anita Søjbjerg, formand for Videbæk Handel og Erhverv. Foto: Ole Skydt

VIDEBÆK Service og oplevelser.

Butikkerne i Videbæk har fokus på service. Men også på at skabe oplevelser, events og mange andre aktiviteter i midtbyen. For oplevelser er også en del af service-pakken.

Fokus på service er der. I hvert fald har Videbæk kun et par tomme butikker. Så få er der ikke mange byer på samme størrelse, der kan prale med.

Formanden for Videbæk Handel og Erhverv (VHE), Anita Søjbjerg fra EP Sko, har sammen med sine kollegaer ude i butikkerne den kampånd, der skal til for at drive et by-fællesskab om god service.

Butikkerne har blandt andet holdt fælles kurser om, hvad god service er.

- Det er vigtigt, at vi ude i butikkerne har det godt sammen. Derfor holder vi morgenmøder, som der 20-25 kommer til hver gang, siger Anita Søjbjerg.

Ifølge handelsformanden skal butikkerne Videbæk have et stort vareudvalg og en god service.

- Det kræver et fællesskab mellem butikkerne. Vi henviser til hinanden. Vi skal derfor vide, hvad kollegaerne har på hylderne, så vi ikke sender folk ud af byen. Sammen er vi stærke, siger Anita Søjbjerg.

God service er ifølge formanden, at butikkerne altid hjælper med at skaffe de varer hjem, der bliver efterspurgt.

- Vi skal have spændende butikker. Nethandelen er kommet for at blive, siger Anita Søjbjerg og fortsætter:

- Men tendensen er ved at vende lidt. Folk skal se, føle og røre ved varerne i den fysiske butik.

Videbæk har taget kampen op. Og derfor ser formanden ikke så sort på fremtiden som prognoserne fra Institut for Centerplanlægning, der i en prognose tidligere har varslet omfattende butiksdød i Danmark og advaret om, at mange byer mister deres status som handelsbyer.

Den tidligere VHE-formand Henrik Juhl slog allerede i fjor fast, at »hvis prognoserne ville være sådan, så ville Videbæk være en død by. Men sådan bliver det ikke.«

Prøve i butikken - købe på nettet...