Femte KPC-salg til Koncenton

Herning-virksomheden har atter solgt et boligprojekt til aarhusiansk investeringselskab

Udgivet:19. januar 2022, 12.52

Læsetid:2 minutter

KPC - som har base i Dalgasgade - sluttede året af med endnu en handel med aarhusianske Koncenton. Foto: Kim Hansen

BOLIGER KPC sluttede året af med endnu en handel med det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, som udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde - denne gang var det boligprojektet Smedegaarden på Sydvestvej i Glostrup.

Det oplyste parterne tirsdag uden at komme ind på transaktionssummen.

Projektet, som bliver bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld og er tegnet af Sweco Architects, består af 133 lejelejligheder fordelt på 10.876 kvadratmeter og med tilhørende parkeringskælder.

Boligerne opføres som en karrébebyggelse og to punkthuse i op til fem etager og deler et grønt område.

Boligprojektet i Glostrup er den femte handel mellem parterne - KPC og Koncenton indgik eksempelvis i 2021 aftaler om lignende boligprojekter i Frederikssund og i Risskov ved Aarhus, hvor 167 boliger står klar i løbet af i år.

- Koncenton har etableret sig som en af de helt store spillere på det professionelle ejendomsmarked i Danmark. De har store krav til både processen og produktet, så vi er naturligvis stolte af, at Koncenton endnu en gang viser os tillid som samarbejdspartner, siger administrerende direktør Jesper Jørgensen, KPC Ejendomsudvikling, i en meddelelse.

Købet af grunden i Glostrup er kommet i stand uden om de traditionelle salgskanaler. Ejendommen, hvor der tidligere har været produktion af blandt andet brandbiler, har været familieejet i flere generationer, og der var flere interesserede købere, der bød sig til.

Ifølge Jesper Jørgensen havde man en god relation til sælgeren, men det etablerede samarbejde med Koncenton spillede også en væsentlig rolle.

Værdsætter samarbejdet

Hos Koncenton ser man frem til at styrke samarbejdet med KPC.

- Vi er glade for at udvide vores i forvejen gode samarbejde med KPC med endnu et spændende projekt. Vi værdsætter samarbejdet og ser frem til at styrke det i de kommende år, siger ejendomsdirektør og partner Anders Bangsgaard, Koncenton.

Første spadestik på byggeriet i Glostrup tages til sommer, og første etape af projektet forventes klart til indflytning i 2024, oplyser KPC til netmediet Estatemedia.dk.