Bekræftet: FCM udlejer nigerianer til Tyrkiet

Babajide David har indgået en etårig lejeaftale mod Hatayspor, oplyser den tyrkiske klub

28. september 2020, 14.58

Babajide David (t.h.) lagde op til et mål for Lasse Vibe, da FCM i januar spillede træningskamp mod Silkeborg IF. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FODBOLD Babajide David Akintola er netop blevet udlejet fra FC Midtjylland til Hatayspor i den tyrkiske liga.

Det bekræfter den tyrkiske klub på sin hjemmeside og på de sociale medier.

Lejemålet gælder for resten af denne sæson.

Det er sjette gang, FCM udlejer den 24-årige kantspiller. Den rapfodede nigerianer har tidligere optrådt på lejeophold hos Thisted FC, FK Jerv (Norge), Haugesund (Norge), Rosenborg (Norge) og senest Omonia Nicosia (Cypern) i foråret.

Babajide David kom til FC Midtjyllands akademi i januar 2014 fra den nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei. Han imponerede straks med sin fart, driblinger og evner i det offensive en-mod-en-spil. Men han har aldrig formået at slå igennem i FCM.

Babajide David står indtil videre noteret for tre kampe og sammenlagt 48 spilleminutter i FCM-trøjen.

Når hans lejeophold i Hatayspor udløber, vil Babajide David blot have et halvt år tilbage af sin kontrakt hos FC Midtjylland. Den nuværende kontrakt løber nemlig frem til 31. december 2021.

Hatayspor er oprykker i den tyrkiske liga, hvor holdet i skrivende stund indtager fjerdepladsen med syv point for tre kampe.

Folkebladet skrev allerede i lørdags, at nigerianeren var på vej til tyrkisk fodbold. Vi skrev dog fejlagtigt, at der var tale om Antalyaspor. Det beklager vi.