Ny direktør hos JCN skal sætte skub i nyt forretningsområde

Vildbjerg-firmaet JCN Bolig har ansat Michael Ørgaard som sektionsdirektør

Udgivet:15. september 2022, 11.44

Læsetid:2 minutter

Michael Ørgaard er ny mand i chefstolen for JCN Boligs nye satsning på rækkehuse. Foto: PR-foto

JOBSKIFTE I maj meldte JCN Bolig ud, at Vildbjerg-firmaet ville udvide forretningsområdet med rækkehuse udover deres fokus på etageboliger. Dengang udtalte administrerende direktør Flemming V.T. Rasmussen, at man ville lave en målrettet sektion til det nye forretningsområde, da markedet for større rækkehusprojekter har udviklet sig meget de seneste år, og der er mange projekter under planlægning. Samtidig oplevede JCN Bolig en stigende efterspørgsel fra eksisterende kunder som pensionskasser, investeringsfonde og udviklingsselskaber.

- Siden den udmelding kan vi konstatere, at der er mange større boligprojekter, hvor der er behov for kompetencer indenfor både rækkehuse og etageboliger, da mange ønsker boligprojekter rettet mod flere kundesegmenter. En udvikling der blot i endnu højere grad gør rækkehuse til et perfekt match for JCN Bolig, lyder det nu fra direktøren.

Stærk kommerciel erfaring

JCN Bolig har ansat flere medarbejdere med solid erfaring med rækkehuse og endnu en profil fra branchen sætter sig nu i stolen som sektionsdirektør. 1. oktober begynder Michael Ørgaard på posten.

Han havde sin karrierestart i bankverdenen, inden typehusene fangede interessen. Senest har han bestredet posten som salgschef for rækkehuse BtB for Jylland og Fyn hos Huscompagniet. Et område han var med til at bygge op hos Huscompagniet.

- Michael Ørgaard har en stærk kommerciel erfaring med rækkehuse. Vi er stolte over, at vi kan tilføre JCN Bolig endnu en markant ledelsesprofil. Det er blot en måned siden udmeldingen kom om Anders Borg Sallings indtrædelse i direktionen. Det fortæller lidt om de resultater, vi har skabt med boligspecialiseringen, og ikke mindst om de ambitiøse mål vi sætter os for fremtiden. Vi går ikke ind i et nyt marked uden at have som mål at være blandt de bedste. Det er filosofien bag vores måde at drive virksomhed på, siger Flemming V.T. Rasmussen i en pressemeddelelse.

Den nye sektionsdirektør kommer ikke til en tom ordrebog. Virksomheden landede før sommerferien en ordre på rækkehuse med et projekt ved Vejle på cirka 100 millioner kroner. Herudover er forventningen, at ordrebeholdningen stiger med yderligere helt op til 500 millioner kroner inden for få måneder.

- Inden for kort tid vil der således være opbygget en solid omsætning indenfor forretningsområdet. Det giver Michael Ørgaard mulighed for på bedste måde at vise rækkehusproduktet frem med friske referencer. Et salgsarbejde, der også omfatter området ferieboliger, som JCN Bolig med den spritnye reference på 280 ferieboliger for Lalandia Søndervig står stærkt inden for, lyder det.

JCN Bolig beskæftiger 135 medarbejdere - heraf 70 håndværkere inden for fagene tømrer og beton. De øvrige 65 ansatte funktionærer er primært beskæftiget med projektledelse.

Indlæser debat