Lukning af rådhus

12. november 2019, 12.48

Jan Holm Rasmussen. Foto: Privatfoto

RÅDHUSLUKNING Der har været meget snak om lukning af rådhuset i Skjern, for så at flytte de kommunale funktioner til Innovest2, der dog først skal bygges.

Samtidig har der, fra blandt andet politisk hold med relation til området, været tale om at flytte det kommunale område »Land, by og kultur« fra Ringkøbing og til samme pt imaginære bygning i Skjern.

Der har i den forbindelse været nævnt ordet sognepolitik. Det er vel heller ikke en urealistisk vurdering af vores borgmester, når der kigges på forslagsstillerne.

Der har tidligere været kraftig modstand mod den nuværende Innovest bygning, og nu ønskes så bygning nummer to på matriklen. Jeg håber, at borgerne og de forretningsdrivende i Skjern får lov at bibeholde nuværende kommunale funktioner i en eksisterende eller kommende bygning i Skjern bymidte.

Hvis der skulle bygges nyt i vores kommune, hvorfor så ikke gøre det, så det virkelig vil gavne vores område og dets beboere.

Byg et kulturhus på den gamle skolegrund i Ringkøbing med plads til biblioteket og Teatret OM, med teatersal og de nødvendige øvelokaler samt en cafe, der ville kunne bruges af begge funktioner.

Flyt »Land, by og kultur« over i det nuværende bibliotek. Vi får samlet kommunale funktioner, vi får en kulturbygning, vi kan være stolte af, og giver bibliotek og Teatret OM tidssvarende faciliteter.