Blue Fox skuffer mod bundhold: Taber 2-4 på hjemmebane

Rødovre kæmpede sig til en sejr på 4-2

28. februar 2021, 17.11

Fire gange måtte Simon Nielsen se sig passeret i Herning-målet. Foto: Flemming Hansen

ISHOCKEY Herning Blue Fox skulle søndag eftermiddag følge op på fredagens fine sejr i Esbjerg.

Modstanderen var Rødovre, der kom til Herning med en blot en enkelt sejr i holdets seneste 11 kampe, og københavnerne har set Odense komme tæt på i kampen om den sidste slutspilsplads.

Men med en sejr på 4-2 fik Rødovre ny luft i den duel. Til gengæld en hård dukkert for Blue Fox, der helt sikkert havde forventet mere mod bundholdet. Igen var det en kamp, hvor Blue Fox sikkert vandt skudstatistikken - 33-22, men det kunne man altså ikke så på måltavlen.

Gæsterne tog føringen mod slutningen af første periode. Blue Fox havde pucken i Rødovres zone, men backen Patrick Madsen mistede pucken til Guillaume Leclerc, der tog den direkte vej mod Herning-målet. Patrick Madsen kunne ikke indhente Leclerc, der udplacerede Simon Nielsen.

Markus Jensen udlignede i et powerplay i anden periode, og ikke længe efter kæmpede Mark MacMillan sig flot til 2-1-scoringen. Han stod med ryggen til mål, men fornemmede den løse puck bag sig. Han kastede sig baglæns og fik lirket pucken i nettet.

Føringen hold dog ikke længe. Trevor Cheek styrede en langskud i nettet.

To hurtige Rødovre-mål

I tredje periode gik det stærkt for gæsterne. I det andet minut scorede Guillaume Leclerc for anden gang, og kort efter var det backen Jeremy Beaudry, der i powerplay gjorde det til 4-2.

Det var selvsamme Beaudry, som Blue Fox tidligere på året skrev kontrakt med. Men hans kontrakt blev underkendt af Danmarks Ishockey Union, og i stedet fik den canadiske back i stedet en aftale i Rødovre.

Læs også
Blue Fox må sende spiller hjem igen uden kampe: En uheldig sag for dansk ishockey
+Abonnement

Den sidste satsning fra Blue Fox blev ødelagt, da Brodie Dupont blev udvist med to minutter tilbage.

Ikke nogen opløftende præstation fra "blårævene", der spiller næste gang på fredag i Esbjerg.