Bravo-konkurs efterlader gæld på 541 millioner

Kuratorerne i TravelCo Nordic vil undersøge forløbet op til konkursen

23. november 2020, 10.09

Det nye Bravo Tours-selskab sælger igen rejser. Samtidig vil kuratorerne undersøge forløbet op til konkursen i TravelCo Nordic. Foto: PR-foto

REJSER Gælden i den konkursramte rejsekoncern TravelCo Nordic, der var moderselskab for Bravo Tours i Herning, løber op i 541,5 millioner kroner.

Læs også
Kammeradvokaten skal undersøge konkursen i Bravo Tours

Det viser en redegørelse fra de to advokatfirmaer Bech-Bruun og Plesner, der er kuratorer for konkursboet. Her lyder det samtidig, at kuratorerne har hyret et eksternt revisionsfirma til at bistå en nærmere undersøgelse af forløbet op til konkursen.

- Det gør indtryk, at der forud for konkursen var præsenteret et årsregnskab, som revisorerne meddelte, at de ikke kunne godkende. Det er usædvanligt. Derfor skal det undersøges meget grundigt, hvorfor det et gået så meget ned ad bakke og så hurtigt, siger kurator Troels Tuxen fra Bech-Bruun til Finans.dk.

De to største kreditorer i konkursboet er som tidligere nævnt Rejsegarantifonden og den islandske bank Arion Bank. På opfordring fra Rejsegarantifonden skal også statens advokat, Kammeradvokaten, undersøge forløbet op til konkursen i TravelCo Nordic.

Læs også
Bravo Tours efterlader stor millionregning til skatteyderne
+Abonnement

I slutningen af oktober blev Bravo Tours’ navn og kundekartotek købt ud af konkursboet og videreført i et nyt selskab. Her er direktør Peder Hornshøj fulgt med som administrerende direktør.