Modstander hårdt ramt: Coronaudbrud aflyser HCM’s topbrag

HC Midtjyllands imødesete topkamp mod Ølstykke-Jyllinge må udsættes. Gæsterne har nemlig syv coronasmittede spillere

Udgivet:20. januar 2022, 08.58

Læsetid:1 minut

Jonas Langerhuus og resten af HCM-holdet havde set frem til et vaskeægte topbrag mod den direkte rival til oprykning. Men det opgør må nu rykkes. Foto: Jørn Deleuran

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| jjk@herningfolkeblad.dk

HÅNDBOLD Lige siden HC Midtjylland gik på juleferie, har al fokus centreret sig om den vitale topkamp, der skyder sidste del af sæsonen i gang.

HCM skulle på lørdag have taget imod Ølstykke-Jyllinge - også kendt som HØJ Elite - i Sportscenter Hernings nye arena i et direkte opgør mellem de to største oprykningskandidater i 1. division.

Men nu er opgøret aflyst.

Ølstykke-Jyllinge er nemlig ramt af et større coronaudbrud i spillertruppen.

- De har syv smittede spillere, og det medfører jo automatisk aflysning i håndbold, når der er fem eller flere smittede, pointerer Peter Andersen, direktør for HC Midtjylland.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for HØJ og ikke mindst for de syv smittede, men når det er sagt, havde vi selvfølgelig glædet os helt vildt til kampen, og det samme har vores fans og sponsorer, tilføjer HCM-direktøren.

Massiv interesse

Der var allerede solgt over 1000 billetter til topkampen, og flere end 200 samarbejdspartnere og sponsorer var tilmeldt spisearrangementet i loungen.

- Der har været en enorm interesse for denne kamp - fuldt på højde med vores kampe mod Flensborg (indvielse af arenaen, red.) og Aalborg (pokalopgør, red.), siger Peter Andersen.

HCM vil nu tage kontakt til tilskuerne og give dem mulighed for at bevare billetten til opgøret eller få pengene refunderet.

Det vides endnu ikke, hvornår opgøret mod HØJ vil blive spillet. Det bliver planlagt, når coronasituationen hos holdet fra Ølstykke-Jyllinge igen er under kontrol.

Næste kamp for HCM er nu søndag 30. januar på udebane mod TM Tønder.