Farligt kryds skal laves om

Teknik- og miljøudvalget har fundet penge til at øge trafiksikkerheden i flere byer

Udgivet:02. maj 2018, 09.35

Læsetid:2 minutter

VILDBJERG-TIMRING-SØRVAD Trafikanterne vest for Herning kan se frem til en række tiltag, der skal øge sikkerheden både for bilister og bløde trafikanter efter mandagens møde i kommunens teknik- og miljøudvalg.

Her blev der blandt andet kigget på det meget omdiskuterede kryds på Pugdalvej-Trehøjevej ved Vildbjerg, som har været årsag til flere ulykker, og det blev besluttet, at højresvingsbanen på Trehøjevej skal parallelforskydes mod nord, så der lægges et slip ind på cirka to meter mellem kørebanen og svingbanen. Dette skal forhindre, at de større køretøjer tager oversigten for trafikanter, der skal svinge ud på Trehøjevej fra Pugdalvej.

Byrådsmedlem Kent Falkenvig (V) sidder i teknik- og miljøudvalget. Han bor selv i Vildbjerg og er glad for, at der nu bliver gjort noget ved krydset.

- Det er et hamrende farligt sted, så skriv endelig mange pæne ord om svingbanen, for den er jeg rigtig vild med, siger han om løsningen, som forventes at koste 200.000 kroner. Den skal nu godkendes i økonomi- og erhvervsudvalget samt i byrådet, og så håber Kent Falkenvig, at arbejdet bliver gennemført i indeværende år.

Sikre skoleveje...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind