Behøver ikke dage til at tænke over en vælgererklæring

13. november 2019, 09.18

VÆLGERERKLÆRINGER Et skridt i den forkerte retning af regering og dele af Folketinget, som har vedtaget, at en vælgererklæring ikke kan bekræftes straks via Nem ID, men skal bekræftes efter nogle dage, Tror Folketinget, at de personer, som afgiver vælgererklæring, ikke er færdig bagte, men skal have dages betænknings tid?

Det svarer til, at vi ved kommune- og folketingvalg efter stemmeafgivning skal omkring boksen igen dagen efter for at bekræfte vores valg. Her ville det være bedst med nogle måneder.

Det kunne også tænkes, man fandt på, at spærregrænsen til Folketinget altid skulle være eet procentpoint højere, end det de radikale opnåede . Der en mange muligheder for at begrænse.

Jeg har afgivet erklæring til Paludan. Ikke fordi jeg ville stemme på partiet, hvis de kom ind, men mindretallet skal også høres, og ja, Paludans mening er kras, men det er den radikale Zenia Stampes bestemt også.

Paludan vil styrke Danmark, Zenia Stampe vil afvikle.

Nu hører vi, at én af Stampes åbenbare fortrukne bliver sendt her til Danmark igen efter formentlig at have taget livet af modstandere af Islamisk Stat samt skyde til måls efter billeder af danske politikere. Der vil nok senere være en familiesammenføring, som de radikale vil presse på, for en kriger skal vel også ind indimellem have lagt sit visitkort i en kvinde.

De, som har stemt for det ovenstående, må se sig selv som guds gave til det forvirrede og ikke færdig bagte danske folk.

Jeg stemte på »Nu er det Arnes tur«, og kan nu efter måneder se, at det ville være godt, om jeg skulle forbi stemmeboksen igen.

Partiet er godt i gang med at løbe fra deres løfter, både angående »Arne«, men også i forbindelse med flygtninge og imigranter, hvor løftet var, at de indgående aftaler ikke ville blive ændret.

Vi ser statsministeren »kaldet Skrigeskinken« være fortørnet over, at en syrienkriger bliver sendt tilbage.

Statsministeren har selv stemt for hans danske statsborgerskab, hykleri. USA’s præsident er i dele af vores presse blevet haglet ned for alt muligt, han har dog forsøgt at presse sine valgløfter igennem.

Det er ikke noget, vi her i Danmark er forvænt med.