DET ER DIT VALG - KV21

En dig, dig, dig-kultur - hvad med det personlige ansvar ?

11. oktober 2021, 11.34

Erika Lorentzen. FotO: Privatfoto

VACCINE Troels Johansen (TJ) skriver 5. oktober et, i mine øjne, groft debatindlæg, hvor han udskammer alle os, der har takket nej til en vaccine mod corona.

Jeg er faktisk chokeret over den udskamningskultur vores statsminister har sat sig i spidsen for, og jeg må på det skarpeste tage afstand fra den mangel på respekt for det personlige frie valg, vores statsminister og TJ udviser. Desværre er det en tendens, der er ret udbredt, og mange, der ikke ønsker vaccinen, er bukket under for kolleger, ledere eller arbejdsgiveres krav om vaccine af samfundshensyn.

Herunder mange unge mennesker, som for eksempel er blevet vaccineret med Modernavaccinen, som giver især unge en alt for stor risiko for betændelse i hjertemusklen (myocarditis). Det er helt på månen, at børn og unge skal udsættes for en nødgodkendt vaccine, ingen kan kende langtidsbivirkningerne af, fordi deres bedsteforældres ve og vel pludselig er blevet deres ansvar.

Til sidste vil jeg bede TJ om at dokumentere med tal hans påstand om, at de fleste, som indlægges lige nu, ikke er vaccinerede.

Indlæser debat...